sâmbătă, 9 octombrie 2010

Drumul

Milioane de oameni au indoieli in fiecare zi. Nimeni nu este imun. In loc sa ramai sa iti faci griji pentru totdeauna, foloseste ezitarile intr-o maniera pozitiva. Foloseste dubiile pentru a te propulsa mai departe.
 
Cand trebuie sa le faci fata intreaba-te pe tine insuti: De ce am acest sentiment? Priveste-l ca pe un semn care merita atentia ta. Alege un moment pentru a crea un gand constructiv. Cautand raspunsurile la ceea ce iti cauzeaza indoielile, poti descoperi adevaruri deghizate dupa alergatura de zi cu zi a vietii tale. Nu te opri pana cand motivul indoielilor tale nu este clar. Dupa ce il descoperi poti sa treci la actiune. Doar atunci poti sa lasi indoiala sa plece, si te va elibera si ea pe tine.

Puterea exterioara capata persistenta si implicare prin exercitii regulate in timp. Puterea interioara cere exact acelasi lucru. Nu se va intampla peste noapte, dar o data ce ai inceput, vei observa ca te simti un pic mai puternic in interior, zi dupa zi. 

Exerseaza orice aspect din mintea ta in mod regulat. Exerseaza curajul si simtul de aventura prin incercarea de noi experiente. Exerseaza rabdarea si intelepciunea luandu-ti timpul necesar sa te gandesti la lucruri. Exerseaza-ti determinarea, persistenta si implicarea luand decizii, fara a conta cat de mult iti ia sa devii mai puternic. Incepe de azi!

Exista un drum care leaga oriunde te afli in acest moment de toate caile celei mai bune vieti posibile pe care ti-o poti imagina. Exista un drum care leaga locul unde te afli azi de toate drumurile care te duc la cele mai pretioase vise ale tale. In ciuda faptului ca va fi uneori stancos si abrupt este un drum pe care esti liber sa il alegi cand vei decide ca esti pregatit. Calatorind pe el vei invata, vei creste, vei dobandi, vei aduce in viata ta cele mai benefice posibilitati cu putinta. 

In ciuda faptului ca pare placut sa sari peste drum si sa ajungi instantaneu la visele tale, facand astfel pierzi insa toate valorile din acele vise. Deoarece ceea ce face ca acele vise sa fie pretioase, pentru tine in primul rand, reprezinta persoana care vei deveni prin dobandirea lor. 

Drumul in viitor este dificil si este minunat. Ce mare oportunitate pentru tine sa calatoresti pe el! Bucura-te si ia tot ce este mai bun din fiecare pas, este ceea ce va face ca viata sa ti se para bogata!

Ralph Martson

2 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=RPGpH0_JsAo&feature=related

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=juO4ZgDtjoI&feature=related