marți, 30 noiembrie 2010

Dans senzaţional făcut de un cal






5 comentarii:

Fanitza spunea...

Caii, delfinii si pinguinii sunt cele mai speciale animale de pe aceasta planeta. Pacat ca nu sunt lasati liberi, sa-si indeplineasca misiunea pentru care au venit aici. E foarte frumos si dueros in acelasi timp ceea ce face acest calut. Nu cred ca si lui ii place. Iarta-ma daca vad partea dura, dar eu cred ca toate animalele ar trebui sa fie libere.

cris spunea...

Sarmanul cal, nu pare foarte fericit!..
O fiinta fericita este o fiinta libera.

Mihaella Gheorghiu spunea...

Am ramas muta!superb!se cunoaste ca e un cal iubit si daruieste iubire la randul sau.Avem de invatat de la el.

by canamonica spunea...

fără supărare... animalele sunt pentru a-i sluji omului. şi nu înţeleg de ce nu i-ar plăcea calului ceea ce face. sunt convinsă că dresajul este foarte greu, dar cred că e vorba de puţină invidie aici. calul este un animal foarte inteligent şi îşi dovedeşte inteligenţa, mai ales când este tratat cu iubire. când spuneam invidie, mă gândeam că fiecăruia dintre noi ne-ar plăcea să avem un aşa animal lângă noi... oricum, am rămas mută la ce poate face jocheul cu calul acesta.

Diana spunea...

Animalele nu sunt pentru a-i "sluji" omului ! Dar cum si omul e tot un fel de animal (cred unii in prostia lor ca e cel mai evoluat si astfel indreptatit sa "uziteze" de orice alta specie din jur :D ).....well....pai concluzia lui cojocarescu demonstreaza clar ca unii chiar se trag din maimute ! Mai ales daca te duce mintea la "invidie" pt un lucru atat de neinsemnat, ca un biet calut dresat sa danseze de "omul stapan" desigur :))), uuuuhh....pai e grav ! Inca una din varful lantului trofic :)))