marți, 26 aprilie 2011

Documente OZN declasificate de NSA

Recent, FBI a declasificat documente referitoare la OZN, la incidentul de la Roswell si la autopsierea extraterestrilor, dar si cu privire la alte incidente ce au framantat lumea si care au fost considerate pana acum simple "teorii ale conspiratiei", asa cum se spune si depre Planeta Nibiru, despre Sfarsitul Lumii in 2012, despre Calendarul Maias etc.

Interesant este ca nici n-a terminat bine FBI (Federal Beaureau Of Investigations) sa "dea drumul" catre marele public documentelor clasificate ca, iata, saptamana aceasta a inceput cu declasificarea documentelor NSA (National Security Agency), tot referitoare la OZN si extraterestri. Documentele OZN la care facem referire pot fi gasite la adresa de aici, pe siteul NSA.

De departe, unul dintre cele mai interesante dintre acestea, ce se refera la inteligenta extraterestra se numeste "NSA Technical Journal Vol XIV No 1 with FOIA Case number 41472 - Key To The Extraterrestrial Messages".

Documentul este scris de Dr. Howard H. Campaigne, si prezinta o serie de 29 de mesaje receptionate din afara spatiului, iar articolul se doreste a fi un cod de decriptare a acestor mesaje, in fapt o dovada a legaturii noastre cu lumea extraterestra.

"Acest document nu numai ca demostreaza si confirma prezenta extraterestrilor, dar si faptul ca Guvernul SUA a receptionat transmisiuni de la civilizatii din afara sistemului nostru solar.", explica Dr. Campaigne.

Sursa: agentia

Parerea mea: Faptul că două agenţii americane importante declasifică şi fac publice astfel de documente nu cred  că este aşa, dintr-o nevoie de transparenţă şi onestitate. Dacă ne gândim că şi Vaticanul, de mai mulţi ani, prin oficialii săi, vorbeşte tot mai mult despre faptul că fenomenul OZN este real, eu înclin să cred că într-un viitor nu prea îndepărtat s-ar putea să avem parte de o întâlnire de gradul III. Acum se pare că Sistemul îşi pregăteşte terenul şi vrea să obişnuiască populaţia cu o astfel de posibilitate...

Daniel Roxin

11 comentarii:

Daniel spunea...

Ca bine zici!!!!! Intalnire de gradul 3! Dar nu crezi ca actiunile si conferintele din ultimul timp pe tema extraterestrilor sunt doar pentru a speria populatia, sau pentru a o manipula mai usor! Adica de unde stim ca documentul acelui profesor este autentic!

Daniel Roxin spunea...

Nu stim, dar ar putea fi. Sunt de acord cu a doua parte a presupunerii tale: dupa parerea mea, toata treaba face parte dintr-un plan de manipulare

Anonim spunea...

S-ar putea ca toate acestea să facă parte dintr-un plan de manipulare ce pregătește producerea unui anumit eveniment.
Neoficial se știe că toate marile schimbări și evenimentele istorice importante au fost minuțios pregătite astfel încât să fie percepute ca desfășurări istorice obiective, inevitabile.
Istoricii care cunosc cauzele reale (care sunt altele decât cele prezentate oficial) ale evenimentelor produse de-a lungul istoriei la scară mondială ar putea, eventual, folosind atât analiza retrospectivă cât și a momentului istoric actual, să întrevadă, să deslușească ce eveniment este în curs de pregătire.( Poate și pământenii au reușit să construiască OZN – uri care pot fi folosite și prezentate la un moment dat ca fiind ”extraterestre” …)

IIC - Indicele Imobiliar al Cumparatorilor spunea...

Sa presupunem ca este adevarat si astia chiar itentioneaza sa faca oficiale existenta extraterestrilor, bazele lor subterane si contractele semnate de zeci de ani cu ei...

In acest caz totul va fi facut dupa planurile si interesele NWO. Parca vad ca ni se vor prezenta niste reptilieni si mici cenusii ca fiind baietii buni ai galaxiei lol

Anonim spunea...

Grozav! Imi place mie cum ne consumam energia cu tot felul de: oare? oare? Cum o fi? Da pot fi ,ca doar nu suntem singura planeta existenta. Eu am fost intr-o excursie cu destinatia padurea de langa Cluj. Asta a fost acum multi ani, cu Adrian Patrut , cu profesorul Grigore Albu, parca asa se numea(din Bucuresti), si un grup de prieteni.Este un loc superb, nu am avut ceva experiente iesite din comun acolo, dar nu pot nici exclude posibilitatea. Chiar as dori sa mai merg acolo intr-o excursie. -Kasandra-

Anonim spunea...

Calificarea unor ”OZN” –uri construite de către pământeni, la momentul apariției acestora, ca fiind de origine extraterestră pentru a produce asupra minții oamenilor efectul urmărit, în scopul realizării planului, la momentul hotărât ?
Să nu uităm de proiectul NASA Blue Beam:
Extrase din prezentarea realizată de Serge Monaste în 1994 în care demască proiectul Blue Beam:
Show-ul secolului – „Venirea lui Iisus”
Al doilea pas al proiectului NASA presupune organizarea unui gigantic spectacol holografic proiectat chiar pe cer, astfel încât să fie vizibil pe întreaga planetă, care va simula venirea lui Mesia. Prin emisia unor unde care acţionează direct asupra creierului, fiecare om va vedea în această hologramă pe Mântuitorul specific religiei sale şi îl va auzi vorbindu-i în limba lui.
Cu ajutorul unor computere performante care vor coordona spectacolul şi al sateliţilor din jurul pământului care vor emite semnale de joasă frecvenţă (LF), foarte joasă frecvenţă (VLF) şi extrem de joasă frecvenţă (ELF) vor fi proiectate holograme folosind pe post de ecran pelicula de sodiu care înconjoară pământul la o înălţime de aproximativ 100 de km. Animarea pe computer şi semnalele auditive vor părea că provin din adâncimile spaţiului şi îi vor face pe adepţii ardenţi ai diferitelor religii să creadă că sunt martorii mult promisei întoarceri a propriului Mesia.
“Apoi proiecţiile lui Iisus, Mohamed, Buddha, Krishna etc. se vor uni într-o singură imagine şi « Salvatorul » universal le va face o mare revelaţie. Le va spune că diversele scripturi sunt false şi că vechile religii sunt responsabile pentru răul de pe planetă. De aceea ele trebuie abolite pentru a lăsa locul unei noi religii care va fi condusă de el, unicul Dumnezeu pe care îl pot vedea cu ochii lor şi auzi cu urechile lor.”
Acest subiect este dezvoltat pe larg aici : (merită citit)

http://www.jurnaluldevrancea.ro/opinii/adrian_botez/5381-se_pregateste_marea_pustiire_mondiala_puscaria_duhului_tuturor_p.html

Unknown spunea...

Omenirea, manipulată de mii de ani, a început să se trezească și să-și pună întrebări iar credibilitatea sistemului scade.Este adevărat însă că, din cauza ignoranței,o mare parte a populației este în continuare manipulată cu ușurință.

Simona spunea...

OK, bine ca au putut sa iasa la televiziune sa anunte cu surle si trambite nu stiu ce gaura neagra si nu stiu ce micro-organisme extraterestre. De ce nu apar acum sa dezvaluie ceea ce au ascuns pana nu demult? Ceva ni se coace..asta e clar.

MacGregor spunea...

Imi pare rau dar nu e ceva serios. Dovada aici:
http://giorno24.blogspot.com/2011/04/marea-vrajeala-extraterestra-ii-codul.html

Paul Dadrian spunea...

Oricum, ceva se pregateste si acest lucru se simte, se vede (deja in ultimele luni diverse vesti interesante cu privire la viata extraterestra si la OZN-uri au aparut in media) si intr-un viitor apropiat poate se va face si marele anunt mult asteptat!

P.S. - de asemenea in ultima vreme au fost raportate foarte multe obeservatii OZN peste tot in lume!

Elena spunea...

Interviu cu Alfred Lambremont Webre - Directorul Institutului pentru Cooperare in Spatiu
http://www.inventatori.ro/view_article.php?id=1476