miercuri, 27 aprilie 2011

Doua milioane de morţi în SUA din cauza organismelor modificate genetic?

Raportul afirma ca in SUA au fost consemnat un numar de 2.000.000 de morti misterioase incepand cu anul 2008, si ca aceste morti sunt foarte probabil conectate cu boli provenite din niste incrucisari ale semintelor modificate genetic. Conform acestor rapoarte, misterioasa si inca neidentificata boala a plamanilor este direct raspunzatoare de decesele in masa incepute in primavara anului 2008 in statul agricol american Iowa, unde, in mod ironic, un numar de 36 de persoane decedate erau din randurile celor ce au luat parte la un eveniment al Lung Association organizat la vila guvernatorului.Important de mentionat despre statul Iowa este ca aici se gasesc cateva dintre cele mai intinse ferme agricole din lume, semanand peste 2 miliarde de busheli de porumb pe 32 de milioane de acri de teren agricol, iar peste 99 % din semintele folosite sunt modificate genetic, provenind de la gigantul Monsanto, identificabile prin numele lor ca Mon 863, produse insecticide Mon 810 si Roundup (ierbicidul absorbant NK 603).

Ce nu s-a raportat poporului american despre aceste varietati de porumb modificat genetic creat de Monsanto au fost rezultatele studiilor facute de Jurnalul International al Stiintelor Biologice, care avertiza asupra riscului iminent de afectare a unor organe interne. Monsanto a raspuns rapid acestui studiu, spunand ca cercetarile au fost bazate pe metode analitice eronate si motivand ca nu se pune problema sigurantei acestor produse.

Oameni de stiinta rusi au contactat Monsanto spunand ca afirmatia Monsanto “cum ca porumbul lor Mon 863 este totalmente sigur pentru consum uman si animal” este o afirmatie fara nici o validare, concluzie sustinuta si de comisia franceza de inginerie biomoleculara (CGB) care scria in raportul sau: “cu datele prezente nu se poate conlcuziona faptul ca porumbul modificat MON 863 este un produs sigur”.

O alta organizatie care sustine pozitia oamenilor de stiinta rusi a fost Greenpeace International, care avertiza in raportul sau intitulat “MON 863: Cronica unei deceptii sistematice” ca MON 863 dincolo de orice indoiala nu este benefic consumului.

Din nefericire pentru cei mai multi americani, toate aceste avertizari au fost ignorate de guvernantii la varf, care au permis plantarea in masa a acestor culturi modificate genetic, intr-o asa masura incat in Statele Unite astazi 80 % din porumb si 93 % din soia reprezinta o varietate a acestor seminte periculoase.

Acest lucru a facut ca unul dintre cercetetorii rusi sa avertizeze ca Lumea Noastra este acum la granita unei experiente de dezastru ecologic de proportii biblice.

Si conform acestor rapoarte, acest dezastru ecologic este bine implementat in America si afirmatia este sustinuta de statisticile americane ce arata ca din 2.5 milioane de morti raportate in fiecare an, numarul “mortilor subite” a crescut cu un procent de 40 % din Martie 2008 pana in Martie 2010.

Acum ca rapoartele si analizele acestor morti misterioase si inexplicabile continua; aproape toate dintre ele sunt legate de plamani si sunt eronat documentate ca fiind cauzate de boli de tipul influenzei si pneumoniei (sa nu se creeze o psihoza de masa).

In sustinerea concluziilor rusesti vine si noua cercetare condusa de Didier Raoult de la Universitatea Mediteraneana din Marsilia, unde pentru prima data in istoria umanitatii s-a identificat un virus al plantelor cauzator de boli la oameni.

Cercetatorii rusi merg si mai departe in aceste rapoarte, afirmand ca vaccinarea in masa a populatiei Statelor Unite impotriva presupusului virus AH1N1 ce a provocat gripa porcina anul trecut, nu a fost decat o tentativa bajbaita de a stopa imprastierea acestei boli misterioase de plamani, injectand oamenilor un fel de reparator de ADN al acestui porumb modificat genetic, si ca, dupa toate evidentele, se pare ca tentativa a esuat.

Pentru cei care se intreaba cum de guvernul american a permis ca o asemenea monstruozitate sa fie comisa impotriva cetatenilor sai, acestia trebuie sa stie ca in ultimii 10 ani Monsanto a platit peste 500 de milioane de dolari mita catre oficialii americani responsabili pentru siguranta alimentelor, iar in acelasi timp s-a aliat gigantilor precum General Electric si Exxon Mobil in a nu plati taxe statului in ciuda profiturilor de miliarde de dolari obtinute.

Si pentru cei care cred ca presedintele Obama o sa-i protejeze impotriva acestor atrocitati, acestia nu s-ar putea insela mai tare, citind articolul din Huffington Post News Service cu titlul “You’re appointing who? Please Obama, Say it’s not so!” in care in mare scrie:

“Persoana care ar putea fi legata de cele mai multe boli si decese cauzate de mancare din istorie tocmai a fost numita czar-ul sigurantei alimentatiei. Asta nu e o gluma”

Si aici vine povestea din spate.

Cand oamenii de stiinta FDA (Food and Drug Administration) au fost pusi sa cantareasca care ar putea fi cea mai radicala si potential periculoasa schimbare in rezervele de hrana – introducerea alimentelor modificate genetic (GM) – documente secrete acum dezvaluie ca expertii au fost foarte ingrijorati. Memorii dupa memorii descriau toxine, boli noi, carente nutritionale si alergeni greu detectabili. Ei au fost fermi afirmand ca aceasta tehnologie purta cu sine “un hazard serios asupra sanatatii”, care necesita multa grija si cercetari pe termen lung, incluzand studii pe oameni, inainte ca orice fel de organism modificat genetic (GMO) sa fie in mod sigur inoculat in hrana.

Dar industria biotech a manevrat jocul astfel incat nici o stiinta sau om de stiinta sa poata sta in calea ei. Aceasta industrie si-a plasat omul lor in fruntea FDA, iar acesta nu avea de gand sa se clatine in fata nici unui argument referitor la siguranta alimentelor. Nu, el urma sa faca ceea ce corporatiile faceau de decenii pentru a face sa treaca astfel de ingrijorari suparatoare. El urma sa minta.

3 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=40RWPeaPZpU&feature=player_embedded

Anonim spunea...

am vizionat si eu citeva documentare in care este descrisa activitatea monsanto.Ce fac este genocid,dar in acest moment nimeni nu prea are curaj sa-i infrunte ,pentru ca reactioneaza agresiv ,iar guvernul sua si guvernele altor tari nu se implica pentru ca trebuie redusa populatia globului si asta (monsanto)face parte din plan.Daca misca cineva este adus la ordine foarte prompt prin oricec mijloace.ASA CA NU PREA AVEM CE FACE.ORI RAZBOI RECE ORI CONFRUNTARE DIRECTA,IN CARE CEL SLAB ARE DE PIERDUT. CE NE RAMINE DE FACUT? EU NU AM DECIT UN SINGUR RASPUNS <NU MAI CUMPARAM NIMIC PENTRU CA DACA NU MAI EXISTA CERERE, TREBUIE SA-SI REVIZUIASCA MODUL DE ABORDARE ,INSA NU STIU DACA VOM REUSI.MAI NOU TABARA VREA SA OBLIGE AGRICULTORII NOSTRI SA FOLOSEASCA SI EI ASTFEL DE SEMINTE. NOI MAI AVEM SANSA SA REFUZAM,DAR II CRED IN STARE SA MINTA ,SAU SA OFERE UNELE FACILITATI CELOR CE ACCEPTA SA FOLOSEASCA ASTFEL DE SEMINTE, SI ATUNCI INTREB IAR:CE ESTE DE FACUT.

Unknown spunea...

Adio, tratamente naturiste :

http://sitadeasa.wordpress.com/