luni, 3 octombrie 2011

Va fi o revolutie globala pe 15 octombrie?

"Se prefigurează o mişcare amplă de protest, care se va desfăşura, simultan, începând cu 15 octombrie 2011, în oraşe din zeci de ţări.

Pornită la New York, ca un protest împotriva corporaţiilor financiare, OWS (Ocupy Wall Street) tinde să se transforme într-o revoluţie planetară cu consecinţe încă nebănuite.

La o primă vedere, OWS pare o simplă „zvârcolire a socialismului”, ce poate fi ridiculizată de liberali şi de economiştii apropiaţi acestora. Este aberant să ceri anularea datoriilor bancare – aceasta este una dintre revendicările celor care, zilele acestea, ocupă Liberty Plaza şi Podul Brooklyn. Ar fi pe principiul „Hoţul strigă hoţii!”.

Cu toate acestea, aşa cum a declarat la CNN şi regizorul Michael Moore, majoritatea americanilor simpatizează cu protestele din New York şi nu este exclus ca mulţi să li se alăture acolo sau în alte oraşe, în zilele şi săptămânile ce vor urma.


De la cele câteva scandări împotriva corporatiştilor care au generat criza şi prosperă în continuare, „pe spatele celor săraci”, s-a ajuns, rapid, la un mesaj cu rezonanţă în inimile tuturor celor afectaţi de criza globală. S-a ajuns la un mesaj care cheamă la o Revoluţie care să producă o „schimbare adevărată”. Deşi mesajul este pacifist, videoclipul de promovare pe youtube conţine şi imagini ale confruntărilor violente anterioare dintre manifestanţi şi forţele de ordine, din decursul protestelor de anul acesta, din SUA şi Europa. În plus, mascota mişcării este masca din filmul „V de la Vendetta”, care, deşi are o concluzie generoasă, umanistă, este plin de scene violente.

Iată ce se spune în mesaj:

„Suntem conştienţi de corupţie, de minciuni, de războaie, de sistemele nedrepte care încurajează comportamentele egoiste şi anti-sociale, de violări ale drepturilor omului, de distrugerea acestei planete şi a locuitorilor săi, de acţiunile injuste şi inumane ale corporaţiilor globale pentru putere şi profit… Şi ne-am săturat! Pe 15 octombrie 2011 putem produce o SCHIMBARE ADEVĂRATĂ, dacă oamenii de bun simţ ai acestei planete vor putea lăsa deoparte nimicurile care îi separă şi se vor UNI! Revoluţia Globală – 15 octombrie 2011. Vrem o democraţie reală. Pentru oameni, făcută de oameni. Opriţi maşinăria – creaţi o nouă lume! Acesta poate deveni un eveniment de cotitură… depinde de TINE! Casa noastră, vieţile noastre, viitorul nostru. Nu sunteţi singuri. Viitorul e acum. E timpul să modernizăm planeta”.

Cine este în spatele mişcării OSW şi a Revoluţiei din 15 octombrie?

Unii vor arăta spre socialişti şi spre serviciile secrete ruse. Televiziunea de ştiri RT, finanţată de Moscova, a prezentat reportaje „incendiare” de la New York, încă din primele zile ale mişcării, în timp ce mediile tradiţionale occidentale au păstrat tăcerea asupra subiectului. Doar arestările de sămbătă au făcut înconjurul lumii, pe toate canalele.

Cert este că, oficial, promotorii mişcării sunt persoane cvasinecunoscute, cel mai proeminent fiind un fost membru de campanie al unui candidat la alegerile prezindeţiale din SUA, din 2008.

Regizorul Michael Moore i-a vizitat pe protestatarii din Wall Street şi, cum spuneam, a fost invitat la CNN să vorbească despre OWS. Cunoscut pentru mai multe pelicule în care a blamat regimul republican al lui George Bush pentru atentatele din 11 septembrie 2011 şi cartelurile financiare americane pentru criza declanşată în 2008, Moore a susţinut că OSW poate fi începutul unei adevărate revoluţii.

Protestatarii din Liberty Plaza au fost vizitaţi şi de actriţa Suzan Sarandon, care şi-a declarat solidaritatea cu cauza acestora. “Îi înţeleg foarte bine. Personal, nu am fost afectată de maşinaţiunile celor de pe Wall Street, dar dacă mi-aş fi pierdut averea din cauza lor, aş fi fost teribil de mânioasă”, a spus Sarandon.

Se pare că, pe 15 octombrie, în afara SUA, cele mai ample proteste vor fi în Spania, Brazilia, Germania, Anglia, Grecia şi Israel. Şi în Ungaria s-au anunţat proteste pe 15 octombrie."

Nota mea: George Soros, unul dintre promotorii Noii Ordini Mondiale isi declara simpatia fata de manifestanti!!! Ca sa vezi! Asta arata ori ca elitele isi doresc dezordine sociala, ori ca individul vrea sa creeze confuzie. Oricum ar fi, si chair daca ceva trebuie facut, aceste miscari nu vor rezolva cu adevarat nimic. Chiar daca ii dai jos pe acestia, tot oamenii lor vor prelua controlul, chiar de pe pozitiile de mari revolutionari. Sa ne amintim doar de lovitura de stat din '89 de la noi...

Vezi AICI afirmatiile lui Soros!




Sursa: jurnalul.ro

15 comentarii:

Anonim spunea...

http://www.infowars.com/occupy-wall-street-a-globalist-op-designed-to-destroy-efforts-to-end-the-fed/

Anonim spunea...

http://www.infowars.com/occupy-wall-street-protesters-call-totalitarian-government-re-election-of-obama/

http://disinfobahn.wordpress.com/2011/09/26/esoteric-analysis-of-anonymous-iconography/

Anonim spunea...

http://www.facebook.com/event.php?eid=158141650944077c

Anonim spunea...

Urmaresc pe livestream tot ce se intimpla ,dar sincer chiar de se va pune ceva in miscare ,fortele de ordine au avut timp sa se mobilizeze astfel incit sa iasa asa cum doresc ele.Putin probabil ca aceasta actiune sa aiba rezultatul pe care il doresc unii visatori.Eu cred ca aceasta actiune este creata pentru ca implementarea noilor reguli sa se faca mai rapid decit am dori noi.Parerea mea este ca ni se intinde o CAPCANA.Doar nu va imaginati ca sunt atit de nepregatiti incit planurile "revolutionarilor "sa reusasca,si daca vor reusi este pentru ca asa vor "ei",pentru a crea haos,a nu mai sti care cu cine este,sa se piarda urma unora si cartea finala sa fie jucata.Ciparea.O sa ne-o facem singuri cu mina noastra.

Daniel Roxin spunea...

E foarte posibil sa fie asa cum spui tu...

albu spunea...

le facem jocul, eu nu cred in astfel de revolutii..., sustin si eu parerea ca ni se intinde o capcana . DESCHIDETI OCHII SI URECHILE SI NU VA LASATI INSELATI...

Anonim spunea...

Cel mai bine e sa nu mai fim egoisti si sa ne ajutam unii pe altii. Doar uniti vom putea castiga...dar uniti prin violenta pentru rasturnarea sistemului actual nu vom face nimic, asa cum spun si ceilalti colegi(exemplul revolutiei din '89, unde lupii si-au schimbat blana, dar naravul, ba)...doar uniti prin ratiune vom reusi, ca dupa cum vedem sentimentalismele si lipsa ratiunii ne-au adus unde suntem.Din pacate...sentimentalisme is multe in tara asta, iar lipsa ratiunii infloreste la noi...
Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar prea multa ratiune sau prea multe sentimente strica, doar un echilibru intre cele doua ne poate ajuta...dar astea is vorbe goale, deocamdata.

Amael spunea...

Subscriu parerii anonimului care spune ca totul poate fi doar o stratagema a ocultei mondiale.Este posibil,dar ce avem de pierdut?Cert este ca nu ne mai putem permite sa fim doar spectatori.Toata lumea stie si se asteapta la implementarea noii ordini mondiale,cam stim la ce ne asteptam cu totii si EI isi vor urmari oricum planul de inrobire a lumii.E o chestiune doar de timp si va fi rapid,va asigur!Nu mai vor sa astepte...in 2012 am inteles ca trebuie deja implementata,cel mai tarziu 2013.Ei au un plan,noi nu si se pare ca iar se va lasa cu morti ca si in revolutia din 1989 de la noi cand au murit copiii nostri nevinovati pentru bastarzii care au urmat la putere.Tradatori au fost si vor fi,noi trebuie doar sa deschidem ochii,oameni buni,si sa-i luam sub lupa pe cei care vor veni cu solutii.Istoria trebuie rescrisa si sa fim vigilenti cu cei cu"bune intentii",drumul spre iad este de cele mai multe ori pavat cu "bune intentii"trebuie sa aflam doar cui va folosi schimbarea care se asteapta?
Va urez la toti (pre)vedere buna
si mai ales nu va temeti de cei care nu ne pot decat ucide trupul-e oricum singura lor arma TEROAREA,SPERIETOAREA mizerabililor care ne manipuleaza prin propriile noastre slabiciuni.
Fiti tari si treji,impreuna suntem, in viata si in moarte,cum o vrea bunul Dumnezeu!

Anonim spunea...

Atata vreme cat nu se manifesta toate astea din ura pentru cei care detin controlul si nu ii aduce pe participati in gama de sentimente negative, ar trebui sa aiba un impact pozitiv asupra evolutiei noastre. Daca o sa cada in capcana si se lasa cuprinsi de haos, ura, violenta etc. baietii la putere au castigat si ne atrag pe linia creata de ei.
In mod normal, nu concentrandu-ne asupra lor mergem mai departe in evolutia noastra, ci concentrandu-ne asupra noastra si mentinandu-ne intr-o stare pozitiva care nu ne identifica cu ei.
Cand va veni momentul, ceea ce preferam sa traim in viata noastra va face diferenta si ne va scoate din sfera de influenta nefasta iar cei de aceeasi natura vor fi blocati cu ei.
Nu zic ca felul in care elitele actioneaza este bun sau rau - este doar ceea ce este, doar ca noi trebuie sa ne manifestam preferinta pentru ceea ce vrem sa traim si asta prin transcenderea conditiei noastre actuale. Nu pedepsind marionetele care formeaza elitele o sa ne ajute sa ne eliberam, ci prin cresterea nivelului constiintei colective iar toate astea nu se intampla ca si o interventie din afara, ci se intampla in interiorul nostru.
Prea mult am stat pana acum si am asteptat sa vina cineva din afara sa ne salveze si nu ne-am luat responsabilitatea pentru modul in care vrem sa traim. Mereu am ne-am considerat lipsiti de orice putere, de cunostinte, nevrednici, limitati si pacatosi si tot ceea ce ni se intampla se intampla pentru ca cineva vrea sau ne da voie sa existam.
Caderea vechilor structuri este necesara pentru a-i forta, intr-un fel, pe cei care se identifica cu formele si materialul, sa realizeze ca odata ce realitatea exterioara incepe sa se dizolve, nu le mai ramane decat sa se uite in ei insusi si sa realizeze care este natura lor reala si ca de fapt, nu exista 'afara', doar iluzia lumii pe care au creat-o pana atunci.

Anonim spunea...

Pe 15 Octombrie iesim in strada!
Ne-am saturat de corporatism si vrem DEMOCRATIE!!!
Pe facebook ne gasiti la Occupy Romania
Impreuna putem reusi... "The World will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing anything" Albert Einstein

Anonim spunea...

Mai copii, ce naiba ati patit ? Aici, in Romania, cu cine va luptati si ce sperati sa obtineti ? Grecii se lupta serios, de luni de zile, fara sa poata opri dezastrul. Nu in Romania s-a format si s-a dezvoltata haita bancara ce a subjugat Lumea, incepind cu ,,licuriciul,,, ci acolo, peste girla. Sa o rezolve ei, ca acum simt pe pielea lor ceea ce pentru alte popoare a devenit un destin ! Vorbiti de democratie; eu cred ca e o utopie, ca si comunismul. Daca e democratie DOAR LA 4 ANI, aia nu e democratie ci un joc din care, garantat, ''demos'' pierde cosecutiv fiindca, nu-i asa, astea sint regulile democratiei bla,bla.... Dar o forma de organizare statala TREBUIE SA EXISTE SI NU AVEM TIMP ACUM SA INVENTAM A TREIA CALE...Statul exista , este necesar, si va exista atit timp cit genele din ADN-ul popoarelor vor fi diferite. De aceea nu cred o iota din globalizarea asta, statul universal , povesti. Si UE, au visat-o atitia, au si facut-o, cu forta, acum tot cu forta, dar economica, si, daca nu se destrama repede, devine un imperiu monstruos, gen urss....
Deci, revenind, daca vreti voi sa iesiti in strada, faceti-o ca sprijin si solidaritate cu cei care AU DATORIA sa rezolve problema. Nu va puneti in situatii de pericol si nu zdruncinati mai rau corabia asta; NU uitati ca sintem ultimul stat trianonic ce , inca, mai exista ! Eu sint batrin si nu vreau sa dau cotul intr-o Romanie cit de la Severin la Constanta... Sa va dea Dumnezeu gindul cel bun !

Anonim spunea...

interesant. sincer violenta duce la mai multa violenta, si macar sa fim destepti sa invatam din istorie asta. ce se intampla de fapt? este un haos total. am crezut ca vad realitatea prin cartile pe care le citesc, insa se pare ca nu am facut decat sa ma scufund si mai mult in nestiinta. avem nevoie de o schimbare ...cu siguranta, o schimbare a valorilor, a mentalitatii, a societatii. dar aceste lucruri nu se vor face cu vorba buna. lumea nu se va trezi daca nu suporta un soc. indiferent, ca va fi o revolutie, un razboi, foamete. indiferent de ce vom face noi, planul este unul singur, si aceste personaje care doresc o globalizare cu forta, nu realizeaza ca de fapt si ei fac parte din acest plan mare. cineva zicea, trebuie sa vezi mai intai raul, ca sa intelegi binele. si intotdeauna vom avea nevoie de rau, pentru a putea intelege binele. societatea de azi a ajuns atat de individulista, incat, nu mai poti avea incredere in nimeni. oamenii sunt rai, si asta pentru ca incearca sa se conformeze unei societati gaunoase. vor urma cu siguranta vremuri mai bune, insa mai intai va trebui sa trecem printr-o proba de foc. ideile de pe acest blog, sunt cu siguranta unele pure, pline de entuziasm. si tind sa dau dreptate. numai lucrand la unisol, vom putea ajunge la o desteptare a constiintei. cum ne putem schimba? cineva zicea odata" Ai grija la gandurile tale caci ele vor deveni fapte,
Ai grija la faptele tale caci ele vor deveni obiceiuri,
Ai grija la obiceiurile tale caci ele vor forma caracterul,
Ai grija la caracterul tau caci el iti v-a scrie destinul"

Anonim spunea...

Am citit undeva ca A VOTA inseamna A ABDICA. A vota inseamna a renunta puterea si libertatea ta si de a lasa pe altcineva sa ia decizii pt tine... Nimeni pe lumea asta nu stie ce e mai bine pt tine decat tu... De ce va lasati puterea in manile altora???

Anonim spunea...

http://saccsiv.wordpress.com/2011/10/14/nu-participati-„occupy-bucharest”-–-pitata-unirii-15-octombrie/


http://saccsiv.wordpress.com/2011/10/10/mesajul-revolutiei-sau-repetitiei-ce-se-doreste-a-se-declansa-la-15-octombrie-pregateste-de-fapt-reala-noua-ordine-mondiala/

Anonim spunea...

Noii lideri din Grecia şi din Italia sunt membri ai Guvernului mondial din umbră!
Noua Ordine Mondială nu mai e doar o poveste conspirativă. Evenimente recente confirmă acest lucru. Prin numirea la conducerea Greciei şi a Italiei a doi membri ai grupului Bilderberg, organizaţia exclusivistă formată din cei mai puternici oameni de pe planetă începe să iasă la suprafaţă.
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/lideri-grecia-italia-membri-guvern-mondial-umbra-364934.html