vineri, 17 februarie 2012

Odioasa Ana Pauker si prim-ministrul Ungureanu. DEZVALUIRI

"CE LIPSESTE DIN BIOGRAFIA MIROBOLANTULUI INTELECTUAL MIHAI RAZVAN UNGUREANU

1) In decembrie 1989 cand la Iasi in Universitate s-au semnalat primele proteste-miscari anticomuniste, membrul CC al UTC Mihaita Ungureanu proaspat sosit ca delegat-aplaudac de la maretul Congres PCR prezidat de tov. Ceausescu, de data asta pe post de "ochiul si timpanul", mai multe surse confirma ca acesta observa atent tot ce misca contra si intocmea liste negre cu studentii protestatari.

2) Printre limbile straine cunoscute de MIHAI RAZVAN UNGUREANU este si limba ebraica, evident avand in vederea originea etnica evreiasca si studiile sale. Interesant e ca evita mereu sa mentioneze acest lucru !

3) MIHAI RAZVAN UNGUREANU ARE INITIERI GRELE INTR-ALE MASONERIEI SI A ALTOR ACTIVITATI EZOTERICO-OCULTE SPECIFICE SOCIETATILOR DISCRETO-SECRETO-INITIATICE, FIIND MASON DE VREO 20 DE ANI, AZI CU UN GRAD DESTUL DE MARICEL.


4) O parte din studiile-activitatile de la inceputul carierei sale fulminante au fost finatate si de un celebru infractor international, evreul Mark Rich, unul dintre jolly-jokerii marilor "magnati"evrei ai lumii, anume Rotschilzii, si ai diverselor servicii secrete israeliene, coinitiator in Romania anilor 90 a mai multor tunuri financiare precum si al TUNULUI TUNURILOR de la ROSIA MONTANA. Mark Rich a fost condamnat pana la urma in SUA si dat in urmarire internationala de catre FBI, dar s-a refugiat in Israel, apoi Elvetia pt a nu fi extradat. La presiunea finantei evreiesti mondiale in sprijinul careia a dat megatepe internationale, a fost gratiat personal de fostul Presedinte al SUA Bill Clinton.

5) O alta parte dintre studii i-a fost finantata de Dinu Patriciu caruia i-a si multumit public pentru asta in 2004.

6) Odata cu investirea ca ministru de externe in 2004 si-a declarat sustinerea pentru montarea portretului distrugatoarei Romaniei postbelice Ana Pauker, chiar in sediul ministerului de externe roman. Reprezentantii AAAPE i-au cerut in public ministrului Ungureanu sa indeparteze tabloul Anei Pauker, insa acesta a refuzat, recunoscand insa ca initiativa afisarii tabloului ii apartine !!! Pt. cei ce nu stiu tov. Ana Pauker a fost nr. 1 in Romania sovietizata, cetatean sovietic si agent NKVD, cu titlul de inalta consideratie, Stalin i-a conferit gradul de colonel.

7) Fostul ambasador al României la Moscova, Dumitru Prunariu : "La numirea mea ca ambasador în Federaţia Rusă 2004 reprezentanţi ai Parlamentului României au insistat pe o misiune permanentă a noastră legată de Federaţia Rusă, şi anume urmărirea problemei TEZAURULUI ROMÂNIEI(confiscat de bolsevici in 1918). Total surprinzător şi de neînţeles pentru mine nici acum, în aprilie 2005 am primit ordin scris de la MAE, trimis de dl Leuştean(servantul si subordonatul lui MRU) în numele lui Mihai Răzvan Ungureanu,să nu mai abordez în nici un fel şi sub nici o formă problema Tezaurului"!!!

8) Octombrie 2005 acordul dintre guvernele Romaniei si Ungariei, conceput de Ungureanu si plasat "pe sub masa" la semnat in cadrul primei reuniuni guvernamentale Bucuresti-Budapesta, o parte din averea Fundatiei private Gojdu ramase in Ungaria a fost trasferata ilegal statului ungar, in ciuda opozitiei Bisericii Ortodoxe Romane, executoare testamentara, care a cerut respectarea Testamentului lui Emanuil Gojdu. Guvernul român ar fi trebuit să achiziţioneze contra cost o parte din "Curţile Gojdu" din Budapesta si a oferit părţii maghiare posibilitatea constituirii unei fundaţii comune care să continue munca filantropică initiata de Gojdu, pana cand in 2004, cand brusc partea ungară a vandut Curţile Gojdu din Budapesta unei firme off-shore din Cipru, al carei proprietar este o companie israeliană, "Autoker Holding Rt", reprezentanţii ei afirmând că vor transforma Curtile Gojdu într-un centru comercial şi de agrement.

9) MIHAI RAZVAN UNGUREANU viziteaza Federatia Rusa si sustine ca dupa suspecte discutii intre patru ochi cu Patriarhului Intregii Rusii Alexei II-lea(in realitate ofiter acoperit cu grad de general in serviciile secrete sovietice) a transmis acestuia un mesaj din partea Patriarhului Teoctist - afirmatie respinsa imediat de Biserica Ortodoxa Romana. Patriarhia Romana a fost de-a dreptul enervata de o asemenea intruziune abuziva si mincinoasa in relatiile externe ale Bisericii, intr-un moment in care relatiile dintre cele doua Biserici erau la fel de incordate ca intodeauna, din cauza pretentiilor Bisericii Ruse asupra Basarabiei.

10) In mai 2006, MIHAI RAZVAN UNGUREANU a declarat public ca cetatenii din asa numita Rep Moldova vorbesc "o varianta a limbii romane", un fel de "light Romanian" dand din nou apa la moara celor ce sustin ca acolo nu traiesc romani ci moldoveni.

11) MIHAI RAZVAN UNGUREANU a primit de 2 ori premiul "Felix Posen" in 1997 si 1998, acordat de Universitatea Ebraica din Ierusalim, Israel.

12) In toamna anului 2009 MIHAI RAZVAN UNGUREANU a fost acuzat de fostul purtător de cuvânt al SRI - Nicolae Ulieru ca ar fi agent al unei puteri straine. "Eu, când am auzit numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la SIE, am avut o tresărire. Mi-am spus : oare preşedintele chiar nu stie cine e omul asta, sau SRI nu l-a informat?".

13) Bombonica de pe tortul faptelor eroice ale patriotului MIHAI RAZVAN UNGUREANU a fost asezata cu ocazia "incheierii"(??!!) relatiilor vesnic tensionate romano-ruse, cand, ca ministru de externe al Romaniei, a semnat in 2005 cu ministru de externe rus Lavrov, cel mai pagubos act de politica externa postdecembrist pt Romania "Legea pentru ratificarea Protocolului dintre Romania si Rusia privind inventarierea relatiilor bilaterale". MIHAI RAZVAN UNGUREANU a declarat ulterior ca : "NU EXISTA PROBLEME INTRE ROMANIA SI FEDERATIA RUSA"!!!??? : Astfel Romania, prin UITARE(?!) isi ia ADIO OFICIAL, de buna voie, prin tradare, de la Romania de Est (Basarabia), Tezaurul Romaniei sechestrat la Moscova de Lenin in 1918 si "uitat/pierdut" de sovietici/rusi, etc, etc. Adica tot ce a fost s-a cam ....sters/uitat dintr-o semnatura, binenteles in favoarea Rusiei si spre enorma paguba a Romaniei !!! Adio Basarabia, adio Tezaur!"

Sursa: Necenzurat

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
 http://radiovoceasufletului.ro

9 comentarii:

Anonim spunea...

Dl Ulieru este demn de luat in seama.Puritatea de cristal...ma emotioneaza. Ma bucur ca s-a identificat in fine tradarea si tradatorul...Putem sa dormin linistiti, nu ...?

Ryana spunea...

Oare se poate ocupa vreun post in conducerea unei tari daca nu esti evreu sau... vandut lor ?

Raul Fraitag spunea...

Este "normal" sa se vrea trecuta sub tacere situatia tezaurului romanesc, sa fie anihilat orice demers politic in vederea redeschiderii tratativelor si negocierilor privitoare la integritatea teritoriala a Romaniei, sa se escamoteze ororile si injustitiile initiate in 1940 prin Diktat-ul de la Viena si care, din pacate, continua si astazi!
Ar fi mult prea incomod sa amintim de Masacrul de la Balti din 1944, de instaurarea comunismului in Romania, dupa 23 august, prin intermediul agentilor NKVD, a caror figura "emblematica" a fost Ana Pauker (nascuta Hanna Kaufman Rabinsohn), devenita Ministru de Externe in 1947; de "incuviintarea" lui Stalin ca Transilvania sa fie restituita Romaniei, cu "singura" conditie ca ruperea Basarabiei si a Bucovinei de Nord sa fie trecuta sub tacere... Si lista faradelegilor ar putea continua...
Revenind la subiectul zilei, nu ar trebui sa mai surprinda pe nimeni faptul ca hydra nomenclaturista nu numai ca nu a sucombat, dar a proliferat in mod exponential, transformandu-se si fiind tutelata din umbra de organizatii ale caror nume si reprezentanti starnesc fiori!!!
Are sens sa mai vorbim despre SUA, Rusia sau Israel?!? Atunci sa mai mentionam in treacat Proiectul Bluebird si Scandalul Watergate; angajamentul lui Gorbaciov in fata Marii Loji Franceze ca pana in 1990 comunismul sa dispara din Europa de Est, urmand sa fie aduse la "putere" persoane obediente - cui si in ce scop?! - (fapt de care Bush Sr, cu o serioasa pozitie masonica, nu a fost deloc strain) si, nu in ultimul rand, asasinarea lui Yitzak Rabin chiar sub ochii "vigilenti" ai organelor Shin Beth!
Ma opresc aici, pentru ca succesiunea evenimentelor ce caracterizeaza realitatea contemporana la scara mondiala are radacini mult mai profunde si mai tenebroase, ce s-ar putea transforma foarte usor intr-un "razboi al lumilor"!
In ceea ce priveste Romania - mereu "la rascruce de vanturi" - cu siguranta nu se poate spune ca suntem un popor antisemit sau cauzator de holocaust, de vreme ce "demnele mladite" ale "neamului ales" dau "imbelsugat si vrednic rod", acaparand tentacular intreaga panorama economico-social-politica!!!, spre satisfactia unui "scut rosu" sau a altui descendent cu prefix sau sufix de "piatra"!
Ce ne-ar mai putea salva??? O imensa cantitate de erbicide, pesticide si fungicide!!!
Raul Fraitag

Buzea Radu Florin spunea...

Romanii TREBUIE SA SE TREZEASCA !!!
Romanii au datoria sacra fata de tara si neamul lor sa lupte cu toate fortele pentru a CONSTIENTIZA ADEVARATA SURSA A RAULUI IN ACEASTA LUME !!! IAR ACEASTA SE VEDE FFFF CLAR !!!
1. TELEVIZIUNEA, RADIOUL, PRESA------MAJORITATEA SUNT VANDUTE INTUNECATILOR (ILLUMINATI)
2. POLITICIENII-----------99,99% SUNT VANDUTI LOR
3. BANCILE---------------99,99% SUNT ALE ILUMINATILOR
4. ALIMENTELE............CODEX ALIMENTARIUS (conform acestui odios ''CODEX'' usturoiul este in afara legii)
5. APA.................azi apa noastra cea de toate zilele de unde o luam oare??.......cat este ea de sanatoasa ??? Cand o sa cumparam de la hipermarket si........pungi cu aer proaspat de munte ?!!!!! ............................celelalte mai descoperiti-le si voi !!!!!!

constantin spunea...

Oare tot ce zboara se mananca ??

Daniel Roxin spunea...

Bine spus, Raul si Florin...

Anonim spunea...

Improscati cu noroi,observ,dar dovezi,dovezi concrete nu aveti.Chiar ne credeti pe toti prosti?Chiar avem toti creierele spalate??/Cine va pune sa duceti lumea in eroare?Ce interese aveti???

Anonim spunea...

Romania este total aservita intereselor straine, si ele sunt simple: accesul nerestrictionat la bogatiile acestui teritoriu.
Functiile de conducere ale statului inca numit Romania sunt ocupate de 22 de ani de persoane ce trec de filtrul tradarii si lipsei de moralitate. Apartenenta la o structura de tip piramidal, fie ea societate secreta sau corporatie multinationala, este obligatorie pentru accesul in politica romaneasca.
Nu a existat politician patriot/nationalist intr-un guvern postdecembrist, si sunt slabe sanse sa existe atat timp cat nu vom reusi sa schimbam forma de conducere a statului.
Indiferent de numele lui, politicianul roman a pus umarul, sau pixul, la distrugerea pe bucati a tarii, prin instrainarea sistematica a elementelor vitale unui stat: resurse de petrol, gaze naturale, masa lemnoasa, flota maritima, industrie, agricultura, fabrici de toate felurile, combinate, uzine, resurse aurifere, hidrocentrale, comunicatii, dar mai ales, a sistemului bancar. Sub patronajul lui Isarescu am primit lovitura dupa lovitura, pentru ca intr-o tara bogata e greu sa vii sa furi, dar intr-o tara saraca, poti fura cat vrei daca mituiesti paznicul.
Este trist cum milioane de oameni traiesc in saracie intr-o tara care are resursele sa sustina de una singura intreaga Europa, asa cum a si facut-o de atatea ori in istorie. Insa, de la imperiul Roman, pana la turci, rusi, germani sau mai nou evrei ascunsi in spatele unor nume pompoase de companii internationale, cu totii au venit aici sa fure si nu s-au multumit cu asta, dar cu sadism ne-au aruncat la coada listei celor avuti din Europa.
Pana cand nu ne vom recastiga controlul asupra resurselor, vom fi doar cea mai mare masa de consum din Europa.
Felicitari Daniel Roxin
Http://urmasiidaciei.blogspot.com

Anonim spunea...

Pentru ca "raul" sa triumfe este suficient ca "oamenii de bine" sa nu faca nimic...