vineri, 8 iunie 2012

Astăzi, pe Nașul Tv, despre descoperiri arheologice extraordinare, cu Daniel Roxin și generalul Mircea Chelaru

În această seară de la ora 22:00 și în reluare, sâmbătă de ora 18:00 și duminică de la ora 12:00, poți să urmărești pe Nașul Tv emisiunea "Adevăruri tulburătoare" unde invitatul zilei este domnul general Mircea Chelaru. Subiectul de astăzi: adevărata obârșie și descoperirile arheologice extraordinare care vorbesc despre locuitorii străvechi ai acestor meleaguri.

Viziteaza si Adevarul despre daci

Cum poți să recepționezi Nașul Tv:

Pe internet, la adresa:
http://live.nasul.tv/
Pe cablu – următoarele platforme:
-          Dolce – poziția 260
-          UPC digital – poziția 407
-          INES
-          AKTA
-          NEXTGEN
-          HELAS – satelit
NOTĂ: Pentru ca Nașul Tv sa intre și pe sistemul de televiziune prin cablu RDS-RCS este nevoie ca suficienți de mulți oameni să solicite respectivei companii acest lucru, postul tv fiind gratuit. Te rugăm să ne ajuți și să semnezi următoarea petiție online:
Petitie pentru Nasul Tv

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://radiovoceasufletului.ro

Autorii comentariilor sunt singurii responsabili pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in totalitate consecintele legale!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Important !

http://roaim.co.nr/

Anonim spunea...

Nu ne lasa sa il vedem, umbla cu vrajeli de genul "intrucat banda dvs a fost atinsa va rugam sa contactati reteaua"...etc etc...ce zici cum iti baga betse in roate?!au si inceput shacalii!!!

Daniel Roxin spunea...

Anonimului caruia nu i-am publicat mesajul: nu mai este! In alta ordine de idei, pe partea cealalta cu reptilienii, exagerezi foarte tare. Parerea mea...

denis spunea...

am informati si descoperire de 2300 de ani de ce nu o facem public an cluj acu 5 ani a murit aceasta descoperire nu au zis ca nu putem sa sunam la vreo tv ca nau bani de sapaturi da am anteles dar la asa ani distanta oare nu merita nume de contact denis oo447591569222 lucrez an anglia si am de gand sa vorbesc aici sa mergem an tara ca ai nostri nui antereseaza ei las ca pe englezi ai antereseaza ai vorba de asezare celtica