miercuri, 1 august 2012

OZN filmat deasupra stadionului din Londra, la deschiderea Jocurilor Olimpice. VIDEO

Spectacolul pirotehnic de la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra a fost privit de 40 de milioane de oameni. Toti au admirat explozia de lumina, dar nimeni nu a vazut ce a fost dincolo de ea.
Dar pe o inregistrare video a momentului se distinge clar un obiect zburator neidentificat, care survoleaza peste Stadionul Olimpic din Londra, deasupra perdelei de lumina.

Obiectul, care are forma unui disc luminos, a aparut in partea stanga a cadrului chiar in momentul in care a inceput focul de artificii. OZN-ul, care are partea din mijloc rutunjita, se misca usor pe cer, ca si cum ar fi vrut sa admire spactacolul de lumini.

Unii au spus ca nu este nimic altceva decat o iluzie optica, altii au spus ca este un corp ceresc, dar cei mai multi cred ca civilizatii extraterestre au vrut sa ia parte la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice.
Intr-o seara in care o sosie a Reginei Elisabeta si James Bond au sarit cu parasuta din elicopter pe stadionul olimpic, multi oameni nu ar fi surprinsi daca in spectacolul ar fi fost inclus si un OZN, mai ales dupa declaratia facuta recent de un oficial.

Luna trecuta, Nick Pope, fost ministru al apararii, a sugerat ca un eveniment atat de mare ca Jocurile Olimpice ar putea starni si interesul civilizatiilor extraterestre.

Intr-o vara plina de evenimente, noi suntem in alerta in ceea ce priveste actele de terrorism. Dar trebuie sa fim atenti si sa ne pregatim si pentru altfel de evenimente, cum ar fi o vizita extraterestra”, a spus Pope.


Sursa: ProTv

4 comentarii:

Gerula spunea...

Vai , vai , erau sa ii loveasca cu artificiile.Probabil (asa vreo 88% , ca si la alegeri)ca era vreun aerostat care filma deschiderea jocurilor.

Daniel Roxin spunea...

;)

Paul Dadrian spunea...

Gerula, exista foarte mari sanse sa fie asa cum zici... si totusi, daca nu e doar un simplu balon?
Asteptam analizele serioase ale unor persoane "avizate"!:)

ile spunea...

foarte clara imaginea clasica de OZN.de-a dreptul dragalasa farfuria. Se poate sa DA- era OZN si transmitea mai departe sau din pura curiozitate,se poate sa NU fie decit manipulare -prea se fitiia fara jena prin zona ca si cum nu il interesa DACA E FILMAT, DAR DE-A LUNGUL ISTORIEI NOI AM PRICEPUT CA OZN- URILE SINT SFIOASE, de obicei nu vor sa iasa in evidenta,de aceea eu cred ca e manipulare cu obiect real.Nu cred insa ca e trucat filmul.Ceva zbura pe acolo.