miercuri, 26 septembrie 2012

20 de BILETE GRATUITE, pentru studenti, la conferinta SPIRITUL DACIC RENASTE

Studentii interesati sa participe la conferinta SPIRITUL DACIC RENASTE care va avea loc in Bucuresti, joi, 27 septembrie, de la ora 19:00, la Sala ArCuB, pe strada Batistei nr 14 (langa hotelul Intercontinental), vor gasi disponibile 20 de bilete gratuite. Pentru a le putea obtine, trebuie sa prezinte carnetul de student. Biletele gratuite vor fi oferite incepand cu ora 18:00 FIX, primilor 20 de studenti care le vor solicita.

In cadrul conferintei, vor mai vorbi, alaturi de mine, Conf. univ. dr. Aurel V. David (doctor in stiinte militare) si Prof. Timotei Ursu, membru in Academia Oamenilor de Stiinta din Romania, regizor de film si scriitor.

Este vremea actiunii! Este vremea solutiilor! Este vremea sa trecem de la discutiile despre geto-daci, la realizarea unor lucruri care sa conteze pe termen lung! De aceea, in cadrul acestei conferinte, va fi lansat un proiect de actiune care poate duce, in timp, la o regenerare a acestui neam. 

Biletele vor fi puse la vanzare cu doua ore inaintea inceperii conferintei, de la ora 17:00, la Sala ArCuB. Costul unui bilet - 30 de lei.
Fiți și voi parte din proiectele pe care le vom demara din această toamnă!
Daniel Roxin


Organizatori:
Box Office Film & Events
AdEvents

 Vizitează siteul www.adevaruldespredaci.ro

7 comentarii:

Carmen spunea...

Draga Daniel,iti doresc mult succes diseara la Conferinta!
Puterea Luminii si a Iubirii sa fie cu tine si cu voi cu toti care participati la Conferinta.
Iar Zamolxe sa va ajute sa renasteti
Spiritul Dacic in toate sufletele acestei tari minunate! Amin.
Te binecuvatntez!
De aici din departare toate cele bune si numai bine.
O zi minunata!

Anonim spunea...

Am fost ieri la conferinta, a fost minunat sa aflu despre descoperirea lupei gigantice sau despre descoperirea domnului Ursu. A fost prima mea participare si cred ca voi mai veni si cu alte ocazii. Domnul Chelaru a spus la un moment dat ca a fotografiat lupa si a pus-o pe facebook, mi-ati putea spune unde anume o gasesc?
O zi frumoasa, Roland Ciorobea

Daniel Roxin spunea...

O sa postam pe siteul adevaruldespredaci.ro mai multe infomatii despre descoperirile de la Turdas... O zi cat mai frumoasa!

Anonim spunea...

Este minunat, abia astept sa citesc mai multe si sa distribui catre cunostinte! Roland

ile spunea...

Si eu am fost la conferinta de ieri,am priceput lucuri frumoase,multumesc pentru ca ne-ai deslusit ceea ce cauti cu adevarat Domnule Roxin,mult spor si noroc sa ai si realizari,va fi de durata sa remodelezi soarta romanilor,dar se poate.Invitatii pe scena au fost benigni,par unsi cu multe alifii,in general bine intentionati,dar nu sint din categoria bunul samaritean.Niste mosi maligni ar fi de exemplu Iliescu Brucan,niste mosi geniali au cam plecat(Petre Tutea de exemplu),nu cred ca poti astepta prea multe de la oamenii hirsiti si imbatrinti in hirseala. Intentiile nobile poate le vei realiza cu oamenii tineri existenti in jurul tau,nu aveti nevoie de oamenii politici,este bine sa nu faci organizatie sub nici-o titulatura pentru ca nu ai putea scapa DE AMESTECUL MASONILOR. Ceea ce vrei sa faci este un lucru minunat,cam ca o mina de aur din care cu materialul extras vei modela salvarea neamului,insa poti atrage si hienele pe linga idealuri.Eu ma voi intoarce in Banie dupa ce ni se termina si Congresul de la fosta Casa a BOBORULUI, merita sa stau sa ascult despre cum nu se opereaza in Romania, pentru ca banuiesc ca un al 9 lea congres in vremea asta nu vor ma vedea colegii mei la anul.Anul care vine va fi foarte rau. Vor ramine fara bunurile acumulate prin hotie si jaf toate jigodiile din tara iar cei saraci vor fi si mai saraci.

Anonim spunea...

Draga Daniel , am urmarit cu mare interes toate actiunile cu privire la aflarea adevarului despre Daci .Desi nu am nicio pregatire in domeniu , intotdeauna am banuit ca identitatea noastra este cu totul alta decat ceea ce ni s-a impus pana acum.

Ma bucura enorm sa vad ca inca mai sunt oameni carora le pasa si care au curajul sa vorbeasca . Mi-ar placea foarte mult sa va ajut in lupta aceasta pentru dreptate. Specializarea mea este in Strategie de Design si Branding si momentan locuiesc in Londra. Nu ezitati sa ma contactati daca vreodata aveti vreun eveniment in Londra si nu numai . G

Daniel Roxin spunea...

Multumim! Trimite-ne datele tale de contact...