sâmbătă, 8 septembrie 2012

Biotransformări sub influența psihicului - Conferință cu Cristian Mureșanu în Iași


Pentru prima dată în lume, fenomenul fiziologic al bioalchimiei este pe cale de a fi explicat ştiinţific şi metodic, fiind propus pentru studiere şi experimentare la o universitate de top americană.

Autorul şi self-trainer-ul în bioalchimia fiinţei  - Cristian Mureşanu, vă prezintă POVESTEA VIE  şi plină de semnificaţii a modului în care a reuşit să declanşeze acest fenomen şi mecanism fiziologic, momentan nedescoperit de către ştiinţa medicală.

Observând influenţa rezonantă a energiilor de biotransformare asupra celor care l-au cunoscut, Cristian Mureşanu va susţine în Iasi pe 15 septembrie 2012 o  Conferinţă practică şi teoretică de iniţiere în bioalchimie pentru cei interesaţi.

Metodele prezentate de Cristian Muresanu nu necesită timp alocat practicii, iar practica înseamnă aplicarea a 5 principii în timpul derulării activităţilor curente, oricare ar fi acestea.

Avantajele bioalchimiei sunt inestimabile şi nu există termeni de comparaţie:

1) Refacerea completă a sănătăţii (în cazul multor maladii cronice şi degenerative) aşa cum s-a întâmplat în cazul personal al autorului.

2) Optimizarea tuturor funcţiilor cognitive, mecanisme fiziologice, reglarea bioritmurilor, reducerea cu până la 500% a necesităţilor alimentare şi cu până la 50-60% a orelor de somn zilnic, purificarea fizică, mentală, emoţională a întregii fiinţe mai mult decât prin orice alte metode, tehnici şi tratamente din câte s-au descoperit vreodată.

3) Creşterea excepţională a eficienţei în activităţile zilnice la firmă sau la locul de muncă, optimizarea tuturor modalităţilor de a planifica afaceri durabile şi profitabile, putere de muncă şi concentrare psihică mult mărite (depăşind în avantaje pe cele ale concurenţa pieţii de afaceri), dezvoltarea imaginaţiei şi inteligenţei superioare pentru optimizarea întregului mediu de afaceri.

4) Îmbunătăţirea relaţiilor interumane, a relaţiilor de cuplu, a trăirilor intime; descoperirea iubirii superioare ca stare specială a conştiinţei, sau într-o singură exprimare: trăirea vieţii la superlativ, aşa cum nici nu v-aţi imaginat-o vreodată.


Ca să poţi participa gratuit la sesiunea I a conferinţei
înscrie-te acum !

Acestea sunt singurele conferinţe din România care vă prezintă informaţii clare, în limbaj comun despre dezvoltarea fiinţei, iar autorul se va interesa de progresul individual al fiecărui participant, dacă acesta doreşte să urmeze calea bioalchimiei fiinţei.

Despre cartea lui Cristian detalii aici:
http://www.scribd.com/doc/88136849/Biotransformari-Sub-Influenta-Psihicului

Deloc întâmplător, ideile şi experienţele iniţiatului în bioalchimie, Cristian Mureşanu sunt, nu numai împărtaşite, ci chiar apreciate de mari erudiţi ai zilelor noastre. Vizionaţi aici ce spune despre el  biologul Bruce Lipton  http://www.youtube.com/watch?v=cB63K4hl7oE&feature=youtu.be

Organizator
CONFERINTE SPIRITUALE ROMANIA by Genoveva Salvaras
Spatiu live de spiritualitate,psihologie si parapsihologie
 

                           Inscrie-te acum  genoveva.salvaras@gmail.com  sau la
                                         telefon  0726 580 568 Genoveva Salvaras.

                   Locaţia :  Iaşi , Colegiul Richard Wurmbrand, str. Smirdan nr. 13
                        Data :     15 Septembrie 2012
                                 Orele       SESIUNEA Promo  orele 10:00 -11:00  
                                                 SESIUNEA II orele 13:00-16:00

Vă aşteptăm  acum!
Nu putem prevedea locurile disponibile.
Intrarea se face pe bază de înregistrare prealabilă prin  e-mail sau telefon.

2 comentarii:

nan spunea...

Sunteti un om al viitorului,inteles doar de aceea ce lucreaza asupra lor,in toate planurile:ale gandului,sentimentului si actiunii!Gena umana se schimba in 3,5ani,atat cat au stat apostolii alaturi de Iisus,initiindu-se.SUCCES in continuare!

Anonim spunea...

O să vi se pară inițial extrem de surprinzător să asociezi biologul Bruce Lipton și o carte numită Divina Carte.
Bruce Lipton este un ”biolog spiritualizat”, o ”evoluție spontană” de la statutul de clasic biolog newtonian.
Iar Divina Carte este o carte de Știință și Credință, o uneală a unei evoluții spontane a fiecăruia dintre noi.
Citiți cateva dintre punctele lor de convergență pe semiomroman.blogspot.ro - ”Bruce Lipton și Divina Carte” sau ”Picături de adevăr”.
Gând Bun!