miercuri, 3 octombrie 2012

INCREDIBIL:Pentagonul a efectuat experimente secrete cu substanţe radioactive asupra populației SUA

"Armata americană a efectuat experimente ultra-secrete pe cetăţenii din oraşul St. Louis, Missouri. Testele au durat ani de zile, oamenii fiind expuşi la compuşi radioactivi în timpul Războiului Rece. Dezvăluirea incredibilă aparţine profesorului de sociologie în cadrul St. Louis Community College, Lisa Martino-Taylor, scrie Daily Mail.

Deşi autorităţile s-au bătut cu pumnii în piept că substanţele aruncate au fost "inofensive", Lisa Martino-Taylor a descoperit că spray-ul conţinea un aditiv radioactiv.


Martino-Taylor susţine că se află în posesia a mii de documente şi fotografii ce atestă că populaţia săracă şi minorităţile din St. Louis au fost victimele acestui spray radioactiv, fără a li se spune despre acţiunea armatei americane.

"Experimentul a fost ţinut secret dintr-un motiv foarte bun: nu au găsit voluntari care să spună: Sigur, vreau să respir sulfurat de zinc şi cadmiu cu particule radioactive!", a explicat profesorul pentru televiziunea KSDK.

Cecetătorul a descoperit fotografii care arată cum particulele radioactive au fost distribuite în St. Louis în anii 1953, 1954 şi în perioada 1963-1965. În Corpus Christi, chimicalele au fost aruncate din avioane deasupra unei mari părţi a oraşului, iar în St. Louis, armata a montat aspersoare chimice pe clădiri, şcoli şi blocuri de locuinţe şi a folosit totodată unităţi mobile.

"Este şocant să vezi acest nivel de duplicitate şi de falsitate. În mod evident, au depus un efort masiv pentru a păcăli oamenii”, afirmă profesorul Martino-Taylor.

Documentele descoperite de profesorul Martino-Taylor arată că substanţa era amestecată cu particule radioactive, produse de o companie care nu mai există astăzi, denumită US Radium.

„Compania US Radium e cunoscută pentru faptul că s-a arătat în instanţă că vopselurile produse în fabrica sa conţineau particule radioactive ce au dus la moartea mai multor femei care le-au folosit”, afirmă profesorul Martino-Taylor.

Studiul arată că unul dintre compuşii folosiţi de armata SUA în experimentul efectuat în St. Louis era FP2266, cunoscut şi sub numele de „Radium 226”. Aceeaşi substanţă a provocat moartea a mai multor angajaţi ai companiei producătoare. Acum, armata americană a admis că a adăugat o substanţă fluorescentă compusului „inofensiv”, însă datele referitoare la radioactivitatea substanţei rămân clasificate.

În 1972, guvernul SUA a comandat distrugerea complexului de locuinţe Pruitt-Igoe, fiind neclar dacă autorităţile au investigat pe termen lung starea de sănătate a persoanelor pe care a fost efectuat experimentul.

În urma noilor dezvăluiri, politicienii din Missouri se declară şocaţi şi au cerut armatei SUA să ofere amănunte despre aceste teste."
Cetatenii americani, testati cu substante radioactive de armata SUA




Sursa: Ziua Veche

3 comentarii:

Anonim spunea...

Buna seara!

Abia acum aflati ce se intampla poporului american?De ce credeti ca se spune despre americani ca ar fi un popor de "zombi"?
Acesta este numai un aspect...dar otravirea cu chimicalele- aditive - din mancare si bauturi?dar flouridarea apelor care aprovizioneaza orasele?
Toate acestea nu sunt noutati.
Este drept ca trebuie sa locuiesti pe continentul american ca sa percepi cu adevarat ce se intampla acestui popor care este vicima propriului guvern.
Desi se spune ca ..."au ce merita"pentru ca tot ei,tinerii semnand in armata,accepta sa se duca ori si unde in lume distrugand si provocand numai haos in numele unei false democratii sau libertati.
Omenirea ar cam trebui sa vada adevarul...Mai deschideti ochii oameni buni si realizati falsitatea acestei natiuni.
Sunteti oare constienti ce fac americanii - de fapt toti occidentalii -popoarelor africane?Sunt multe carti aparute din 1990 incoace care dezvaluie toate aceste adevaruri.Numai ca aceste carti sunt citite doar de acei care vor sa stie adevarul...din pacate.
Va las cu bine,Sefora

Anonim spunea...

Experiente monstruoase au facut si fac si altii pe propria populatie. Sa nu uitam de lagarele siberiene de la rusi si chiar de lagarele comuniste din romania. Nu stim nici despre alte tari, pentru ca nu ni se spune. As crede ca si in China baietii fac experimente pe populatie. Experimentul este la scara mondiala! Vezi vaccinarile obligatorii, apa tratata (si in Europa se trateaza apa si nu este consumabila de la robinet), tot felul de aditivi alimentari, mancarea modificata genetic, tot felul de tehnologii electromagnetice (incluzand telefonia celulara), chemtrails (termenul este in limba engleza si inseamna pulverizarea din avion a anumitor substante nocive - oxizi de bariu si de aluminiu), virusi prefabricati in laborator si aruncati in lume ca si epidemii si in general, falsificarea totala a istoriei popoarelor si a istoriei rasei umane.

Anonim spunea...

Am fost acum 12 ani in Olanda undeva langa Amsterdam, cazat impreuna cu ceilalti bursieri intr-o vila frumoasa; dimineata luam micul dejun in vila, la parter, intr-un loc special amenajat, cu perdele umflatele ca de secXIX, avand in surdina niste muzica clasica; niste veioze micute dar luminoase strajuiau salonul de pe pervaze; ferestre mari primeau vremea tomnatica la rasarit de soare; dupa un astfel de mic dejun mergema la colegiu de drag..... deci oameni buni faceti diminetile terapie cu muzica buna inainte sa mergeti la lucru ( putin Paganini sau Mozart); in functie de temperament alegeti muzica, neaparat grea si veti vedea diminetile altfel......; acum revenind la americani - terapia cu muzica - gen Paganini i-ar putea ajuta pe aceia care au trecut prin acele teste sau experimente....