miercuri, 29 mai 2013

Două GEMENE au uimit lumea medicală: "Aşa ceva nu se poate, COINCIDENŢA este prea MARE!" (FOTO )


Erica şi Tashina Ackley, două gemene de 22 de ani din America, au uimit medicii, după ce au rămas gravide. După ce au aflat în aceeaşi zi că urmează să aibă copii, ele au realizat uimitoarea performanţă de a naşte în aceeaşi zi, la doar câteva ore distanţă, potrivit Daily Mail.

Evenimentul a avut loc în cursul zilei de vineri, cu doar trei zile înainte ca cele două femei să îşi sărbătorească ziua de naştere. Mai mult, cei doi copii, o fetiţă şi un băiat, au avut aproape aceeaşi greutate.

"Ne-am gândit că ar fi interesant să naştem în aceeaşi zi, dar nu ne aşteptam să se întâmple acest lucru. Am luat teste de sarcină în aceeaşi zi şi i-am spus mamei noastre împreună", au declarat cele două tinere pentru publicaţia britanică. Cei doi bebeluşi sunt primii copii pentru ambele femei.


Sursa: http://www.rtv.net/doua-gemene-au-uimit-lumea-medicala-asa-ceva-nu-se-poate-coincidenta-este-prea-mare-foto_81822.html

Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://frecventa-sufletului.ro/

3 comentarii:

Anonim spunea...

Am impresia ca cei 2 copilasi au acelasi tatic cu cele 2 mame, creati in acelasi minut, ora, zi, luna, an, in acelasi pat!

Avand in vedere ca cele 2 mame sunt gemene, dpdv chimic si genetic vorbind, sint foarte apropiate, deci incidenta e destul de mare.

N-as spune ca e chiar coincidenta.

Unknown spunea...

Interesant rationamentul comentatorului anonim. Si foarte plauzibil, avand in vedere ca nu se mentioneaza in stire ca fetele ar fi maritate.

Anonim spunea...

Inspiratiunea e de la d-l doctor: http://natgeotv.com/asia/mengele-twin-mystery/galleries/mengele-twin-mystery-gallery