vineri, 7 iunie 2013

Aventura verii: Pe urmele tracilor. Vino cu noi!...

Într-o săptămână începem aventura acestei veri. Vom porni pe urmele tracilor, cu incursiuni în România, Bulgaria, Grecia și Turcia, pentru a aduce la lumină adevărul despre istoria lor. 

Traco-geto-dacii au scris o istorie uimitoare pe care avem dreptul să o cunoaștem și să o impunem tuturor. 

Și pentru că avem nevoie să știm adevărul despre strămoșii noștri, vom  realiza un film documentar care va limpezi lucrurile și va schimba perspectiva multora despre istoria străveche a Europei.

Vom vorbi despre Burebista, Decebal, Spartacus și faptele lor uimitoare. Vom călători la Troia și pe Valea regilor Traci, îi vom aduce acasa pe Orfeu și Dionisos, personaje ale mitologiei tracice, împrumutate și, într-un anumit sens, confiscate de greci...

Ideea realizării acestui film îi aparține lui Valentin Roman, care a pregătit și scenariul. Regia artistică este în sarcina mea. Avem o echipă foarte bună de specialiști, mai multe resurse materiale decât la filmele făcute până acum, așa că promitem că vom face un film la cele mai înalte standarde.

Dacă vreți să aflați mai multe despre acest proiect, urmăriți emisiunea Adevăruri tulburătoare din această seară, de la ora 22:00 (și în reluare, sâmbătă, de la ora 20:00 și duminică, de la ora 11:00) , unde împreună cu Valentin Roman vă vom prezenta multe informații inedite...

Daniel Roxin

Nașul tv poate fi urmărit pe toate rețelele de cablu digitale și pe internet, aici: http://live.nasul.tv/


5 comentarii:

Rosa spunea...

Aventura verii ? ,, Vom porni pe urmele tracilor .... Asta inseamna ca cei care doresc sa participe ...e logic ..pe cheltuiala lor ...exista vreo posibilitate ? Ar fi minunat !...Astept cu nerabdare emisiunea ...si ...va rog sa aveti in vedere si o astfel de posibilitate ...Sunt sigura ca vor dori si altii...sa participe ...la Marea Aventura .. :)

Anonim spunea...

Asteptam cu nerabdare noi dezvaluiri.trebuie sa fim mandri de stramosii nostri si sa ne mandrim ca avem radacini de traci.multumim pentru tot efortul depus echipei si Succes.va asteptam.

Rosa spunea...

Pentru ca nu am alt motiv sa rad....rad de mine ...:))))) In rest emisiunea a fost ...interesanta ...ca si celelalte de altfel... Va doresc bafta ..in realizarea documentarului , sunt sigura ca va iesi minunat ...Nu mai fa oamenii sa viseze ...Am crezut ...ca ati organizat vr-un proiect ...in care puteam sa participam si noi ...cei care doreau sa vina ...Mi-ar fi placut !...

Lucia spunea...

Tot ce ai spus in emisiune Daniel,sa se implineasca!
Va doresc mult succes in realizarea acestui episod-pilot despre traci si multa inspiratie.
Traim in DACIA,Aici si Acum,sunt SIGURA ca in curand tara va avea acest nume care va aduce multe schimbari in bine...am incredere in voi,in tot ceea ce faceti.Sa fiti binecuvantati!

nicu parches spunea...

suces si asteptam vesti.Am urmarit la nasu emisiunea cu cele 3 oale gigant este adevarat o minune leam vazut gurile rupte de rotile carutelor. partea aceia de sat ascunde multe lucruri care zac angropate .da o antanplare pe care multa lume o stie e ca prin 1977 78 parca pe atunci chiar an centru satului sa gasit tot o oala gigant si acei oameni destepti au traso di pamant cu un tractor oala sa facut tandari si destepti au pavat drumu din satcu cioburi