sâmbătă, 1 iunie 2013

Tatuajul electronic si pilula ce iti transforma corpul in parola: tehnologiile anuntate de Motorola


Moto X, noul smartphone de top lansat de Motorola la finalul acestui an si care va concura cu iPhone si Samsung Galaxy este anuntat de producatorii sai ca va fi "constient de mediul in care este prezent".

Tatuajul electronic si pilula care iti transforma corpul intr-o parola sunt tehnologiile dezvaluite de oficialii companiei Motorola miercuri, la conferinta D11 din California.Tatuajul electronic este realizat din circuite electronice flexibile care sunt atasate de pielea purtatorului cu ajutorul unui "timbru de cauciuc", relateaza dailymail.co.uk.
Numite Biostamps aceste tipuri de "tatuaje" au fost prezentate de Regina Dugan, vicepresedintele echipei de cercetare de la Motorola. Tatuajele au fost create de o companie din Massachusetts - MC10 in scopuri medicinale pentru a supraveghea starea de sanatate a unui pacient, insa oficialii de la Motorola cred ca pot fi folosite pentru a inlocui parolele. Dispozitivele ar urma sa confirme identitatea purtatorului si sa te logheze imediat in conturile de pe telefoanele mobile si chiar tablete.

O alta idee prezentata de Dennis Woodside, seful Motorola este pilula care iti transforma corpul intr-o parola. Pastila Proteus Digital Health contine un cip care emite un semnal atunci cand este inghitita. Semnalul va fi preluat de telefoanele mobile pentru a verifica daca purtatorul este corectul posesor al gadgetului sau al contului respectiv.

"Pastila poate fi inghitita si cate 30 de zile la rand fara niciun fel de problema" sustin cei de la Motorola. Dennis Woodside a confirmat pentru cei prezenti la o conferinta ca se lucreaza la un telefon revolutionar Moto X ce va fi fabricat in Texas, Statele Unite. Telefonul, un dispozitiv ce va concura cu iPhone si Samsung Galaxy va fi lansat in luna octombrie, insa ar putea fi disponibil din aceasta vara, potrivit informatiilor oferite de Dennis Woodside.

Sursa: http://www.yoda.ro/smartphones/tatuajul-electronic-si-pilula-ce-iti-transforma-corpul-in-parola-tehnologiile-anuntate-de-motorola.html


Asculta Radio Vocea Sufletului! Muzica si emisiuni pentru sufletul tau.
http://frecventa-sufletului.ro/

6 comentarii:

Anonim spunea...

Doamne pazeste !!

Anonim spunea...

cine si de ce te-ar pazi ? Stai cu ochii bolditi in tavan in genunchi si astepti ..... ce !? zeul tau nu exista dar ,teoretic, ai un creier ..... USE IT !

bogdan spunea...

asta este f tare
"Pastila poate fi inghitita si cate 30 de zile la rand fara niciun fel de problema"
sa intelegem ca o "recuperam" in fiecare dimineata si apoi o inghitim iar??
:))))))))))

Simona spunea...

Pai eu nu inteleg sa inghiti tableta ca sa te recunoasca telefonul?Pai cine-i stapanul tu sau telefonul?As fi curioasa cati tembeli ar lua tablete din astea .

Anonim spunea...

DRAGI MEI,cabala vrea sa ne i-a la numar ,control total NU DRAGILOR,tehnologia adevarata e alta NU V-A LASATI PACALITI A 10000000 OARA ,va iubesc ,VICTORIA LUMINI E APROAPE ,DUMNEZEU NE IUBESTE ,DAR NU ASA ,VERIFICATI !ADEVARUL ESTE ALTUL ,si eu am copii,cu drag CORA.

robert spunea...

salutare tuturor

sunt de trei ani in roma ,si incercand sa intru in "randuiala"
,am fost sa mi fac rezidenta iar mai apoi "tessera sanitara" m au inregistrat si mi s a dat o foaie A4 cu un cod de bare pana mi se va da acel card sanitar nici dupa 30 minute cu un program de scanare a codurilor de bare de pe telefon (BAR COD SCANER)ESTE CITIT LA FEL CA SI UN BORCAN CU MUSTAR adica iti arata acele date unice .
intrebarile care mi le pun va dati seama care sunt
a... domnu Roxin nu va pierde ti speranta suntem multi care va urmarim activitatiale atat aici cat si la tv multimea nu intelege si apare lehamitea ganditiva la cei care au suferit prin temnitele comuniste si vedem ce nasc acestia
va multumesc!