luni, 12 august 2013

Descoperă România! Țara ta este de poveste... Colecție foto


Avem o țară mai frumoasă decât știm sau ne imaginăm fiecare dintre noi. Avem o țară pe care o cunoaștem încă foarte puțin. Există însă echipe de entuziaști care fac posibilă explorarea locurilor incredibile ale acestei țări, întâlnirea cu Ea! Una dintre aceste echipe este cea de la Școala de Ghizi Christian Adventure, sponsorul emisiunii mele de pe Nașul Tv.

Acum ai ocazia să începi o aventură pe care, probabil, nu o vei uita niciodată pentru că Christian Adventure a deschis înscrierile la a 28-a serie a cursurilor de ghizi montani. Explorează România!

Pentru mai multe detalii sună la telefon 0743 105 695 sau accesați pagina:


Daniel Roxin




















9 comentarii:

Anonim spunea...

Splendid ! Felicitari Cristian Adventure , ma bucur foarte mult . Asta e numai inceputul ! Pozele sint nemaipomenit de frumoase. Nu am cuvinte..!!!

Sefora spunea...

Buna ziua.
Minunat !!! Frumoase imagini.
Da,avem o tara minunata cu frumuseti de neimaginat daca nu le cunosti sau nu ai ocazie sa le vezi.
Vreau sa nu murdaresc puritatea acestor frumuseti spunand ceva despre tristetea care ma incearca vazand aceste minunate imagini.
Fie ca de aceste minunatii sa se bucure oameni cu suflete curate,gandire frumoasa ,aspiratii pline de intelegere pentru aceste frumuseti care ,in conceptele umane,ne apartin ,desi stim cu totii ca toate apartina Mamei Pamant.Noi doar le administram...
Ma bucur ca am avut ocazia sa le vad si multumesc celor care ne-au oferit aceasta ocazie.
Sa aveti zile bune,Sefora

Gerula spunea...

De ce credeti ca au murit stabunii nostrii , aparand acest pamant. Superbe poze . Felicitari . Merita sa luptam pentru neatarnarea acestui neam pe acest pamant.

Sumy spunea...

Felicitari!! . Intradevar ,avem o tara de poveste ,,frumoasa;;..

Anonim spunea...

"In data de 12 august 2013 vor incepe cercetarile arheologice sistematice pe santierul arheologic Sarmizegetusa Regia (Gradistea de Munte, jud. Hunedoara).

In intervalul 13 august – 4 septembrie colectivul stiintific si studentii participanti vor asigura, gratuit, ghidajul de specialitate la monumentele sitului. Vizitele ghidate vor avea loc zilnic, la ore fixe ce vor fi anuntate la fata locului.
De asemenea, ca in fiecare an, va fi organizata Ziua Portilor Deschise, la o data care va fi comunicata in cel mai scurt timp."

https://www.facebook.com/cetati.dacice

Margareta Popovici spunea...

ROMANIA=OM IN RAI=ARMONIA
PACE,LUMINA,IUBIRE!

Ciprian Telea spunea...

Ati fost acolo?

Anonim spunea...

NU-I PE LUMEA ASTA O ŢARĂ AŞA FRUMOASĂ CA A ME!!!

Anonim spunea...

Pentru cei care doresc sa descopere Romania prin imagini o pot face si prin intermediul acestui site:
exploreaza-romania.com