joi, 17 octombrie 2013

Nasul Tv va cheama sambata la Campeni, la cea mai mare adunare a motilor de la Horea incoace! Da de stire mai departe! No, hai !


Merem in Apuseni! Merem pe urmele lui Horea, Crisan, Closca, Avram Iancu! Ce stramosi avem!

Merem la Marea Adunare a Motilor! Simbata, la ceasurile 13 fix, ne stringem cu totii la Cimpeni la Statuia lui Avram Iancu!

Tara Motilor o strigat “No hai!” s-apai noi vinim! O chemare ca asta e una la secol! N-o sa-i lasam pe venetici si pe slugile lor politice sa darime Apusenii!

Echipa NASUL TV se muta in muntii istorici ai Apusenilor si va transmite in direct cea mai mare adunare a motilor de la Horea incoace!

Sa fiti iubiti! NO HAI !

Radu Moraru

Sursa: http://www.nasul.tv/2013/10/17/nasul-tv-va-cheama-simbata-in-tara-motilor/

5 comentarii:

Anonim spunea...

in Tara mosilor si stramosilor nostri sunt si cozi de topor care sunt la putere de peste 100 de ani.
Aproape nimeni nu spune ca acele gaze chiar si exploatate le vor vinde cui da pret bun si noi ramanem cu Glia otravita inclusiv apele subterane.
Eu le spun acestora TRADATORI DE NEAM SI TARA si le mai spun ca vor plati ei si urmasii lor.
Aurul de la Rosia si tot ce inseamna sol si subsol in constitutie inca scrie ca sunt ale intregului popor , nu se pot instraina pe o simpla semnatura a unui administrator trecator cum sunt acesti conducatori.
Si le mai spun ca numele tradatorilor vor fi scrise in piatra in piata publica si neam de neamul lor nu va mai calca acest pamant stramosesc, marturie pentru urmasiii urmasilor .Va vrni si vremea platii , spiritele strabunilor nu vor rabda ca acest pamant sa fie batjocurit de cei care au fact GENOCID CU POPORUL PIEILOR ROSII IN AMERCA ACUM 200 DE ANI.
N-avem puteri şi chip de-acum
Să mai trăim cerşind mereu,
Că prea ne schingiuiesc cum vreu
Stăpâni luaţi din drum!
Să nu dea Dumnezeu cel sfânt,
Să vrem noi sânge, nu pământ!
Când nu vom mai putea răbda,
Când foamea ne va răscula,
Hristoşi să fiţi, nu veţi scăpa
Nici în mormânt!
CINE NU STIE GEORGE COSBUC

Anonim spunea...

Sa va ajute Dumnezeu !!!

Anonim spunea...

Multumim Nasule pentru filmul HOREA,ce actori mari am avut,realizatorii filmului au avut mult curaj in a plamadi aceasta capodopera,ne-ai adus aminte ca poporul roman a avut la clipe de rastriste oameni mari .Fara sa te laud domnule Radu Morar esti unul dinte liderii momentului.Cere sa te urmam si te vom urma.Munca pe care o face domnul Danie Roxin intru renasterea spiritului dacilor ce doarme in inimile romanilor il face si pe el un om de mare onoare si responsabilitate al acestor timpuri tulburi si misele,un lider cu multa carisma si curaj.Cu oameni ca voi Romania poate renaste din propria-i cenusa.Tanara generatie nascuta dupa rascoala din decembrie 1989 isi cere dreptul la viata ,la o tara bogata,la demnitate ,onoare si responsabilitate.Daca i se va refuza sa fiti siguri ca si-l vor lua singuri ,iar noi vom fi alaturi de copiii nostrii ,care acum ne invata lectia demnitatii.Si sa nu uitam niciodata NIHIL SINE DEO !aaron

Anonim spunea...

Pa ei!! Sa nu ramana unu!! Nici in mormant

Anonim spunea...

Incepe sa se miste Tara.