joi, 2 ianuarie 2014

Câmpul magnetic al Soarelui şi-a inversat polaritatea. Ce se va întâmpla acum? (VIDEO)


Câmpul magnetic al Soarelui şi-a inversat polaritatea, marcând jumătatea celui de-al 24 ciclu solar care va fi complet peste 11 ani.

Experţii NASA susţin că polul sudic al astrului s-a deplasat spre cel nordic, în cele din urmă ele schimbându-şi polaritatea. Acum, câmpurile magnetice vor începe să se deplaseze în direcţii opuse până când vor închide ciclul de 22 de ani care va culmina iar cu inversarea polarizării.


„Inversarea câmpului magnetic al Soarelui este un eveniment important”, a explicat dr. Tony Phillips de la NASA.

„Stratul exterior al Soarelui (cunoscut sub numele de heliosferă) se extinde la miliarde de kilometri dincolo de Pluto. Modificările legate de polaritatea câmpului ajung până la sondele Voyager care au pătruns în spaţiul interstelar”, a mai explicat acesta.

Pentru a masca evenimentul, NASA a lansat clipul de mai jos care prezintă cum s-a realizat procesul.



Inversarea polilor este insotita de o crestere a nivelului de turbulente si a numarului de pete pe soare care genereaza ejectii de masa coronara. Asta se traduce prin anomalii in functionarea radio-comunicatiilor, tele-comunicatiilor si a retelelor electrice.

Sursa: http://www.descopera.ro/dnews/11839179-campul-magnetic-al-soarelui-si-a-inversat-polaritatea-ce-se-va-intampla-acum-video

13 comentarii:

Sefora spunea...

La multi ani !

Stirea este interesanta,dar asa multe informatii transmise de NASA au fost si sunt falsificate ca ,intradevar,nu stim ce se va mai intampla de acum incolo.Despre perturbatiile in radio-tele comunicatii si a retelelor electrice se vorbeste de peste 15 ani si s-au emis la scenarii si s-a implementat atata frica in oameni incat chiar ca nu stii ce sa mai crezi.
Din punctul meu de vedere, cel mai bun scenariu este sa traim evenimentele asa cum vin [ma refer la evenimentele naturale si nu la cele provocate intentionat de om ],sa lasa lucrurile sa curga de la sine si sa incercam sa ne bucuram de ce ne ofera viata bun.Cat despre acele intentii malefice ale unor fiinte, sa avem incredere ca Fortele Divine le vor deturna la timp si viata noastra a tuturora va continua in cei mai frumosi termeni de deschidere spre creativitate si iubire,consideratie unii fata de altii.
Incepem un nou an ,sa-l lasam sa se desfasoare in cele mai bune auspicii daruind cat mai multa iubire.
Iubire va daruiesc si eu,Sefora

Anonim spunea...

LA MULTI ANI!!!!!!!!!Tuturor. Sa asteptat inversarea polilor soarelui pt.: ADEVARUL ,DEZVALUIREA despre cine suntem ,de unde venim,de existenta in interiorului Mama Gaia ca dimensiune 5D(triungiul Bermude care toti SF.,fantezi,dar adevar)cu frati si surori+ stelari,UFO -OZN.Ne dam seama ca biserica ca si institutie e minciuna.CREDINTA E ALTCEVA SA NU SE INCURCE CU INSTITUTIA BISERICA=TOTAL GRESIT. CREDINTA E: CREDE IN BUNATATE,TOLERANTA ,IERTARE.IUBIREA E CREATOR .Energia ,lumina soarelui este :TOTI SUNTEM UNUL.Printre noi sunt extraterestri,noi suntem si nu stim de ce avem putere de dragoste,toata lumea ne vrea undeva anume cecuri pt. felul nostru:DE CE? LUMINA,Aura noastra. La multi ani!!!!!!!!!!!!

Dana spunea...

D-le/d-na Anonim, poate de aceea, atunci cand primesc complimente in Italia, mi se adreseaza toti cu "esti o creatura minunata", in loc de "persoana", "d-na/d-ra"...ptr ca EI sunt printre noi...:)

un pic anonim spunea...

Astia nu stiu ce este pe pamant si stiu ei ce este pe soare?! Habarnisti. Dai in...soarele mamii lor. Tot inventeaza de 60 de ani tot felul de prescurtari de la diverse institutii de cacao, le-au impachetat intr-o aura aproape mistica, nu care cumva sa le poti contrazice, si dai cu vrajeala pana amortesti de tot...
Mai multe si mai adevarate afli de la intelepti, channeleri,istorie, decat de la propagandistii astia.
La multi ani!
Anul asta va fi cu adevarat un an fabulos, extraordinar pentru daci.
Fiti bucurosi, fericiti.

Anonim spunea...

Soarele isi schimba polaritatea la fiecare 11 ani!!! Deci nu este nici prima, nici ultima data cand soarele isi schimba polii magnetici. O alta modalitate de a induce FRICA in oameni.

Va rog fiti un pic mai responsabili cand publicati asemenea articole!

Anonim spunea...

Raspuns: legionarii apocaliptici se ascund in manastiri .

Anonim spunea...

Atunci :''A SUNAT ADUNAREA!!!!!!!!!!!! '''

Anonim spunea...

si eu recomand responsabilitate, polii se schimba des, nu e nimic extraordinar in asta

Anonim spunea...

cu sincera dragoste va urez voua romanilor adevarati La multi ani !Urmaresc indeaproape mai toate stirirle despre evolutia noastra ca fiinte ,in spatiu si timp.Aveti mare dreptepate in tot ce afirmati"ca suntem mintiti in tot ce se afirma pe diferite cai".Eu consider ca adevarul ne este ascuns,motivele sunt multe ca si interesele.Noi avem o datorie,sa mergem cu credinta inainte,sa nu iutam sa luptam,dar sa nu iutam ca trebuie sa gasim calea de a ne trage voalul de pe fata,sa gasim solutii ca noi romanii cati am mai ramas sa ne gandim la noi si la urmasii nostri.Sa gasim solutii reale pentru ane face cu adevarat viata mai usoara, sa ne bucuram de viata,cred ca ne ajunge .Va iubesc si vreau sa cred ca mai avem resurse sa ne trezim la realitate.Acelasi om care gandeste ca voi.Consulul.

un pic anonim spunea...

A scris cineva altceva...si cui cereti voi resonsbilitate? Alo, aveti o oglinda pe aproape?
Daca lui ROxin ii cereti atunci sunteti pe aratura.
Si daca de la atata ii apuca frica atunci isi merita soarta!

marius spunea...

Mai fratilor ati capiat de-a binelea! La balamuc cu voi, curat murdar, coane fanica! Polii astia se schimba de cand erati in stadiul de amoeba si nu a crapat planeta asta in bucati. Ho, ho, ca no vini sfarsitul lumii tocmai acu. Si atunci cand o veni, voi toti oale si ulcele de muuuuuulta vreme veti fi.

un pic anonim spunea...

Stii tu ca se schimba? Asta ca o zice N.A.S.A.? Fii antena, o alta institutie de talie mondiala, prescurtata B.A.S.E., a zis ca ni s.a schimbat axa si cand colo...
Subiectul a fost propus pentru a comenta pe marginea lui eventualele idei sau de ce nu completari la aceasta stire, cum ar fi ca soarele are mai multi poli incepand cu acest an...
Ca sa vezi ce zici si ce inteleg unii...

ile spunea...

Visam ca sint intr-o camera batrineasca de pamint(cu pamint pe jos cu tavanul ondulat,varuita) si becul(sic!) se arsese si aveam atitea surse de curent in camera aceea dar niciuna nu mergea decit cu o lumina slaba a lor intrinseca,daca ma uitam la ele insa infiletate nu mergeau sau nu luminau, in plus voiam sa merg la cinematograf la ora 8,30 (seara).Si dinspre est pe strada in jos se vedea cerul innegurat si un fulger a coborit-am gindit ca urma sa vina furtuna si deasupra mea si atunci-adio drumul pitoresc catre cinematograf. A inceput sa ploua, fulgere pe cer,si linga mine in camera aveam o gaina roscata ,o prezenta blinda si vesela in acelasi timp. Anul asta visez gaini pentru a 2 a oara. Prima data fiind atacata de o sopirla si o cirtita (in marimile obisnuite -nu foarte periculoase de obicei,animalutele m-au atacat cu inversunare-a venit o gaina si m-a salvat. Citesc apoi despre o explozie solara recenta -mai maricica. Zic-uite visul cu becurile. De obicei visele mi se adeversc cu subiect si predicat,cu oamnei si intimplarile visate,de data aceasta par fara sens. Cind becurile nu vor mai avea curent si o furtuna puternica va lovi pamintul( sau numai orasul meu)-va fi sigur inainte de 8.30 intr-o seara. Eu cind am visat ca se ardeau becurile la un doctor in cabinetul medical aluia chiar de la un scurtcircuit in acele momente chiar ii ardea cabinetul si ama flat a 2 a zi. Nu vom avea electricitate inainte ora 8.30 seara,furtuna si intuneric in lume,in tara,sau numai la mine in cartier.Pericolul vine de la est si sopirla si cirtita sint ale estului, poate mai explodeaza ceva pe la altii .Japonezii au contaminat radioactiv California-sa nu zici ca spatiul si timpul fac niste bucle foarte interesante,parca acu zbura Enola Gay.