vineri, 7 februarie 2014

ȚUȚEA: “O căruță de țărani a ținut în șah imperii!”



Cred ca salvarea Romaniei vine de jos, de la talpa tarii, de la taranul autentic care stie si intelege viata dincolo de sabloanele lumii moderne.
 
Cred ca Romania mea si a ta va fi salvata de taranii care stiu ca apa, aerul si pamintul fac mai mult decit toate miile de mii de miliarde de pe bursele lumii.

 
Taranii mei si ai tai se roaga la acelasi Dumnezeu in timp ce imperiile se straduiesc sa-i convinga ca nu exista viata dincolo de moarte.

Taranii nostri vor sfirsi in viata dupa viata, imperiile se vor sfirsi in moartea dupa moarte. Ingerii vor purta ie, demonii imperiilor vor purta doliu…

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Ascultă Radio Frecvența Sufletului! Muzică și emisiuni pentru sufletul tău. 
http://frecventa-sufletului.ro/

2 comentarii:

Anonim spunea...

Deci, Romania este imperiul Taranilor Reciclabili. Da....adanc. Noi vrem pamant, fara demoni inclusi.

un pic anonim spunea...

Singura problema este ca taranul roman, crestin profund, este mult prea rabdator,pentru ca stie ca rabdarea este prima mare virtute crestina. Si atunci in marea lui bunatate si rabdare asteapta un semn divin si acumuleaza pana explodeaza!
Cred ca a venit momentul ca si intelectualii sa mai salveze aceasta tara, iar eu sunt convins ca tinerii nostri intelectuali si cei studiosi vor da de pamant cu hahalerele astea tradatoare de neam si tara!!! Numai este mult.