joi, 22 mai 2014

Istoricul Vasile Lupașc și jurnalistul Radu Moraru candidează la Europarlamentare pe lista Partidului Ecologist. Iată de ce... VIDEO

După 25 de ani de minciună, hoție și trădare, politrucii români au adus România în pragul colapsului economic și într-o cumplită stare de degradare morală. ESTE EVIDENT CĂ NU SE POATE MAI MULT FĂRĂ CA ROMÂNIA SĂ DISPARĂ DIN ISTORIE!

Până acum două luni nici nu mă gândeam să particip la vot. Între timp a apărut alternativa, o alternativă gândită de Radu Moraru care a inițiat o colaborare cu Partidul Ecologist Român (partidul nu are nicio legătură cu Remus Cernea), în virtutea căreia partidul oferă cadrul legal pentru participarea la alegerile europarlamentare iar Radu Moraru vine cu o listă a cetățenilor, neimplicați politic până în acest moment.

Așa se face că oameni valoroși precum istoricul și scriitorul Vasile Lupașc și-au găsit locul lângă Radu Moraru în această luptă pentru salvarea României, o luptă care va continua și după europarlamentare. De ce să-i votăm pe cei doi și pe ceilalți de pe lista PER? Iată de ce:

VASILE LUPAȘC

Istoric și scriitor, este autorul a patru cărți și a trei audiobook-uri, a semnat un contract cu o mare casă de producție de la Hollywood pentru ecranizarea romanului său "Răstignit între cruci" (care prezintă viața reală a lui Vlad Țepeș), este de 8 ori campion mondial la arte marțiale, a fost președinte al Federației Canadiene de Arte Marțiale, pe un anumit stil de luptă...

Vasile Lupașc, un patriot adevărat, bun cunoscător al istoriei medievale, poate să promoveze în Europa adevărul despre istoria românilor.

Mai multe despre Vasile Lupașc, aici: http://danielroxin.blogspot.ro/2014/04/istoricul-si-scriitorul-vasile-lupasc.html

RADU MORARU

Jurnalist și sociolog cu o mare experiență, aflat de o viață pe baricade, s-a evidențiat de multă vreme ca un opozant al proiectului Roșia Montană Gold Corporation, sau al fracturării hidraulice, riscând existența postului de televiziune Nașul Tv, al căriu proprietar este, singura televiziune care a fost din prima zi alături de protestatari. Tot datorită lui Radu Moraru eu realizez de doi ani emisiunea "Adevăruri tulburătoare" pe Nașul tv, singura emisiune din România care aduce la lumină istoria geto-dacilor; un ajutor neprețuit pe care Radu îl dă cu consecvență recuperării adevărului istoric.

Radu Moraru, un patriot adevărat, un foarte bun cunoscător al vieții politice, economice și sociale din România este în măsură să ne reprezinte în Parlamentul European și să ne apere interesele.

Mai multe despre activitatea lui Radu Moraru, aici: http://www.nasul.tv/

Eu voi vota Partidul Ecologist Român, îi voi vota pe Radu Moraru și Vasile Lupașc la alegerile europarlamentare. Este singura alternativă pe care o avem. Dacă și tu ai încredere în ei, convige-i pe cei apropiați să voteze BRADUL, pe poziția 12 în buletinele de vot.

Doamne-ajută!

Daniel Roxin

25 de ani de minciuni și corupție. VIDEO - Un minut și jumătate... ca o TREZIRE!

4 comentarii:

Abel spunea...

Buna Daniel,

Am si eu o curiozitate. Poate vei dori, daca tot il cunosti personal pe Radu Moraru, sa ii adresezi o intrebare simpla. Te rog sa il intrebi de ce pozeaza in acest afis pentru europarlamentare facand un evident semn masonic?? (Ma refer la a poza cu mana la ochelari in caz ca te intrebi ce semn, dar sunt sigur ca ai inteles intrebarea) Chiar nu ar fi nimeni care sa nu fie in cardasie cu lojele masonice pe care sa il putem vota??

Daca si primesti un raspuns ar fi minunat sa il postezi. Insa oricum, te rog sa lasi acest post sa apara.

Multumesc.

Anonim spunea...

Vad ca mai multa lume se intreaba daca Nasu e mason. Nu ma intereseaza subiectul masonerie, dar ma gandesc ca poate unii dintre ei chiar si-au dat sufletul lui Dumnezeu si nu celuilalt si atunci nu e nici o problema.Din ce a facut pana acuma cred ca ar trebui sa avem incredere in el.Aproape toate emisiunile de la Nasu tv sunt pentru oameni, pentru ajutorarea lor si nu impotriva.Eu asa gandesc.

Anonim spunea...

Nu stiu daca Radu Moraru e mason, dar stiu sigur ca cei de acum sunt impotriva poporului. Pana te lamuresti dumneata daca e mason sau nu, o sa iasa Ponta. Mai e putin si te convingi.

Unknown spunea...

Eu zic ca tara asta trebuie sa arda de tot ca sa renasca din nou.Sa nu fiti dezamagiti oameni buni daca nu o sa iasa cine v-ati dorit la vot pentru ca mai mult de 50% dintre oamenii din Tara asta nu mai gandesc si cei care inca mai iubesc Tara sunt prea putini ca sa schimbe ceva,dar totusi mai este o speranta,o surpriza,pentru ca viata tot timpul iti daruieste surprize,asa ca eu o astept cu nerabdare si de abia astept sa vina