vineri, 27 iunie 2014

După campania de strâgere de fonduri de ieri, pentru susținerea șantierelor arheologice, s-au adunat 1.400 RON, prin contribuția a 11 persoane. Mulțumim!


2 comentarii:

Anonim spunea...

Cu tot respectul spun, insa suma asta de 1400 suna cam putin... si pentru un singur santier, suna cam putin... probabil este cat se acopere o zi, doua de munca acolo, pentru o intreaga echipa.

Anonim spunea...

Buna ziua,dragilor!
De cand am aflat de blogul d-lui Roxin,aproape cu trei ani in urma,am contribuit cu cat am putut la activitatea dansului...prin sms,prin donatie...si o sa contribui cat Dumnezeu ma tine in viata.
Pt toti carcotasii si carcotitele:am incredere totala in domnul Roxin,ca stie ce face cu banii donati,ca stie gestiona bine aceste sume,iar cu anumiti parteneri care nu sunt sau nu au fost destul de sinceri in colaborare cu dansul,mai devreme ori mai tarziu,adevarul iese la lumina...e destul sa privesti mai atent ca sa vezi anumite lucruri...iar domnul Roxin vede destul de bine,chiar daca mai sunt unii care cred ca nu se vede,sau te poti ascunde...ehe,a trecut vremea ascunzisului.
Numai bine!