duminică, 6 iulie 2014

Spania: stop gaze de şist | Parlamentul catalan respinge fracturarea hidraulică

Parlamentul din Catalonia a aprobat un document care respinge tehnica extragerii gazului prin fracturare hidraulică, arătând că aceasta este o practică agresivă şi periculoasă pentru societate şi pentru mediu, scrie cotidianul spaniol Publico.

După ce guvernul catalan făcuse practic imposbil fracking-ul, prin mai multe limitări, acum şi majoritatea formaţiunilor politice din legislativul catalan au respins fracturarea hidraulică. Doar Partidul Popular al premierului Mariano Rajoy, afiliat PPE, a votat împotrivă.


Sursa: http://www.nasul.tv/2014/07/04/parlamentul-catalan-respinge-fracturarea-hidraulica/

2 comentarii:

un pic anonim spunea...

Partidul asta ...popular, care devine din ce in ce mai nepopular pare a fi poarta tuturor relelor sau capacul Cutiei Pandorei. Il deschizi si te ataca toate relele asa cum s-a intamplat de curand in toata Europa. Urmaresc cu deosebit interes prabusirea lui si a subsidiarelor.Asta nu inseamna ca astialalti is mai grozavi !
Cum nimic nu este intamplator pe lume putem trage ceva conluzii cu ce s-a intamplat sau se intampla...dar sa-i lasam pe cunoscatorii lumii subtile sa o faca. Tot pentru ei: este un semn electoral printre multele care te avertizeaza sa nu cumva sa musti din el! Ori vei muri ca Alba ca Zapada, ori vei cadea iar si iar...
De sarpe nu mai vorbim!
Lumina in mintile romanilor.

un pic anonim spunea...

Facking, fracking, tot aia!