duminică, 20 iulie 2014

Vladimir Jirinovski a prevestit acum o lună doborârea unui avion de pasageri deasupra Ucrainei. Cum comentați? VIDEO


Fostul vicepresedinte al Dumei de Stat din Rusia a vorbit in urma cu o luna despre cum va evolua scenariul conflictului din Ucraina.

O inregistrare video care dateaza din 20 iunie 2014 a fost prezentata ieri pe site-ul Partidului Liberal-Democrat din Rusia. Liderul acestei formatiuni, Vladimir Jirinovschi, face previziuni cu privire la evolutia conflictului dintre armata ucraineana si separatistii pro-rusi. ,,Vor incepe luptele in Crimee, ei vor prabusi vreun oarecare avion de pasageri si toti vor inceta sa mai zboare cu avionul...", spunea Jirinovschi.


Conform site-ului din Republica Moldova, deschide.md, Jirinovschi a mai declarat tot atunci ca ,, una dintre metodele de a tensiona situatia este distrugerea unui avion deasupra teritoriului ucrainean. Iata ca in toamna avem un Maidan usor, iarna un Maidan mai serios, deja cu coktailuri Molotov, in februarie - cotitura si presedintele fuge. In martie - Crimeea. In aprilie-mai - incep sa se lupte in Donetk si Lugansk si in iunie deja borbardeaza. Acum si asta e putin, trebuie doborat un avion. Adica toate acestea reprezinta un scenariu si nu este deloc o aventura . Totul este facut de Kiev si de trupele speciale ale statului ucrainean. Se lucreaza dupa un scenariu stabilit de SUA: sa se agraveze situatia".

Sursa: http://adevarul.ro/international/rusia/video-vladimir-jirinovschi-prevestit-catastrofa-aviatica-ucraina-va-doborat-avion-pasageri-1_53ca81f60d133766a8923872/index.html

Întrebare de baraj: De ce nu a interzis Ucraina zborurile aeriene civile deasupra zonei de conflict, mai ales că, cu puțină vreme în urmă, i-a fost doborât un avion în condiții asemănătoare?
 

8 comentarii:

Anonim spunea...

Noua ordine a lumii se anunta sa inceapa!

Anonim spunea...

Fals flag. specialitatea administratiei sua.

un pic anonim spunea...

Putintica rabdare. Asta este prea gogonata sa nu crape mai repede decat credem. Nu prea iese razboiul...nasoleala pentru uniunea nemernicilor din spatele tronurilor.

Cristian spunea...

Eu cred ca de data asta Jirinovski are dreptate... Rusii sint la curent cu obsesia americanilor de a folosi avioane in provocarea razboaielor, vezi 11 sept.2001, dupa care s-a declansat razboiul impotriva "terorismului", adica invadarea Afganistanului si a Irakului...Eu nu vad o implicare ruseasca in aceasta tragedie, avind in vedere ca rusii nu ar avea nimic de cistigat si totul de pierdut! Cine beneficiaza de aceasta crima oribila? SUA si NATO care vor avea acum un pretext sa intre si mai tare in coasta rusilor...Parerea mea...

Radu spunea...

Cum comentez?
...cu un mare `HA!`
Ilustrul Jirinovschi ... noul Mafalda.
Mă laşi!?

Anonim spunea...

de la DRAGOS SCORTANU

Stie din experienta vietii politice. Cand faci parte din clubul puterii cam stii modus operandi, cam asta e terminologia conflictelor, agiti la inceput apele, apoi treci la actiuni de tip disruptiv, gen cazul lui Kennedy, pretextul uciderii lu nu-stiu-care pt a incepe WWI, loviturile de stat din 90, primavara araba, etc. Echestie de experienta,de deductie, de memorie istorica, nimic ezoteric, nu fiti naivi si nu va imbatati cu iluzii, ca e usor sa va fuga pamantul de sub picioare. Daca ati auzit si citit Protocoalele Sionului, atunci totul decurge dupa plan, iar evenimentele nu surprind pe cei in cunostiinta de cauza!

Anonim spunea...

Scortane, tata, voi puii de legionari, cel putin asa va pretindeti, sunteti dusi cu pluta rau. Le stiti pe toate, ati enumerat comploturile planetare de-a fir a par, iar cine nu e de acord cu voi e tradator. Caraghiosi neghiobi!

D. Pavel spunea...

...stia khazarul, ca doar e baiatul de mingi ai khazarilor de pe Wall Street! Acum nu-I mai plac khazarii "sovietici" precum a fost si este el insusi!