marți, 16 septembrie 2014

Ești pregătit pentru un eveniment de excepție? Între 10 și 12 octombrie te așteptăm la Festivalul ADEVĂRUL DESPRE DACI și istoria străveche a plaiurilor românești


Între 10 și 12 octombrie, la Muzeul Național al Țăranului Român din București, va avea loc Festivalul Adevărul despre Daci și istoria străveche a plaiurilor românești, organizat de Asociația Geto Dacii, în parteneriat cu Muzeul Național al Țăranului Român, Nașul Tv, Best Event Production și Ziurel.

În cadrul evenimentului veți putea participa la conferințe cu subiecte inedite, susținute de specialiști ai istoriei și arheologiei românești, la lansarea a două filme documentare, a trei cărți, evenimente artistice și evenimente destinate copiilor.

Programul festivalului va fi anunțat în curând...

Daniel Roxin

Sponsorii festivalului sunt AD AUTO TOTAL și PCNET-CATV.

Dacă doriți să fiți sponsori ai evenimentului, beneficiind de publicitate în toate campaniile tv și de pe internet pe care le vom face, contactați-ne pe adresa getodacii_ro@yahoo.com








http://www.autototal.ro/








http://www.pcnet-catv.ro/

5 comentarii:

ZZ spunea...

Frumos afişul, Felicitări!

Vlad spunea...

*** EROILOR NEAMULUI ***


În memoria celor scoşi din Istorie

ROMÂNIA MEREU!





Anonim spunea...

Super felicitari!

anonim spunea...

Trebuie să vă gândiţi la ceva de anvergură, Daniel, oamenii vin spre cei care gândesc la scară mare, vizionari. Sunt convins că numai în Bucureşti, dacă s-ar acoperi toate zonele cu afişe, cred că ar fi suficiente 1000, Sala Palatului ar fi neîncăpătoare, dar poate că nu în săli este bucuria cea mai mare. Oamenii sunt avizi de istoria adevărată, mai ales de acea perioadă trecută cu vederea în care se pot regăsi, câţi dintre ei ştiu că Dacii Liberi şi cei trecuţi prin sabie au luptat tot timpul până şi-au recâştigat libertatea?

De ce nu aţi invita la acest festival, in continuarea sectiunii de prezentari, poate la anul, mari voci şi mari oameni ca Furdui Iancu, Tudor Gheorghe, Sava Negreanu Brudaşcu, Stelu Enache... de ce nu folkişti pe care îi iubim ...dacă ne-am câştigat dreptul ca oamenii aceştia să nu ne refuze. Şi la asta m-am gândit când am spus că mişcarea ta, a noastră trebuie să se construiască pe seriozitate, pe respectul faţă de noi înşine pornind de la bunul-simţ românesc.



Daniel Roxin spunea...

O avem in acest an pe cantareata de muzica populara Mariana Anghel, dar si alte surprize...