luni, 22 decembrie 2014

INCREDIBIL! O maşină cu câțiva hoți, care tocmai jefuiseră o biserică, a fost lovită de fulger în Sankt Petersburg. Nimeni nu a scăpat cu viaţă. VIDEO

 

Este incredibil ce s-a întâmplat în Sankt Petersburg. O maşină în care se aflau mai mulţi hoţi a fost lovită de fulger. Indivizii tocmai jefuiseră o biserică. Imaginile surprinse sunt incredibile!

E pedeapsa divina, au spus rusii, scuipandu-si in san, dupa ce au vazut filmuletul cu masina lovita de fulger.

Filmata de camera de bord a unui vehicul din spate, masina a explodat din senin facandu-se tandari. Interesant este ca inauntru se aflau niste hoti care tocmai jefuisera o biserica din Sankt Petersburg si tocmai de aceea oamenii cred ca i-a pedepsit Dumnezeu.

Nici unul dintre hoti nu a scapat cu viata. Potrivit expertilor, probabilitatea de a fi ucis de fulger este de una la 300.000.

sursa: stirileprotv.ro


6 comentarii:

Anonim spunea...

Degeaba dracii interzic tot ce e legat de Dumnezeu si Iisus ca legile divine se aplica cand se incalca normele morale.
De ce credeti ca au scos religia din scoli? ca sa faca cat mai multi adepti ca daca inveti de mic ca nu e bine sa furi , sa minti, e mai greu mai tarziu sa convertesti un suflet curat.

Anonim spunea...

Daca analizezi ai sa vezi ca in acel video este un accident frontal cu alta masina de culoare alba. Uite asa se spala creiere la greu, de unde reiese din acel video ca aia erau spargatori de biserici? ramane aceeasi manipulare unde biserica iese victimizata si oamenii sa stea cu frica in san, ca uite ce patesc daca fura, deja Dumnezeu raspunde in secunda doi.

dinnobolique spunea...

Se poate vedea clar ca filmul este editat. In primul rand lipsesc frame-uri, filmul este taiat grosolan la 0:12 pentru a ascunde faptul ca doua masini au intrat in coliziune frontala. Priviti atent de la inceput filmul si priviti stergatoarele de la parbriz, puteti observa la 0:12 faptul ca imaginea nu corespunde cu desfasurarea evenimentelor. Cu astfel de montje, facute special pentru a spala pe creier ne intalnim zi de zi, iar multi dintre noi nu mai stau / nu mai au timp sa le analizeze si pur si simplu ajung sa creada in astfel de lucruri. Depinde de fiecare din noi daca vrem sa credem in asa ceva sau intai cercetam si apoi ne formam o parere.

PS: deja cu primul comentariu se incearca asimilarea acestui filmulet in favoarea religiei, justitie divina, desi se poate observa de pa luna falsul grosolan, ceea ce nu face decat sa discrediteze in final religia

Anonim spunea...

Pentru 22 decembrie 2014, 15:11

"ramane aceeasi manipulare unde biserica iese victimizata si oamenii sa stea cu frica in san, ca uite ce patesc daca fura, "

Si ce e bine ca oamenii sa afle?
ca poti sa furi ca nu patesti nimic.
Urmaritii pe toti care au furat si vedeti cum o patesc, si cum ii bate Dumnezeu.

Anonim spunea...

Nu am spus ca e bine sa furi, dar strict vorbind despre acest videoclip, nu reiese din el ca in acea masina sunt spargatori de biserici. Cum naiba s-a dedus ca aia din masina jefuisera o biserica ?....Chiar asa inapoiati sunteti ?

Unknown spunea...

Rusii sunt specialistii minciunii.
greatza de asa zisi oameni si asa popor.