miercuri, 3 iunie 2015

“România e singura țară din Europa care își are scrisă istoria în propriul ei aur!!!” (Barbara Deppert Lippitz, cel mai mare expert în aur din Europa)


Piticii culturii românești de genul unui Boia sau Patapievieci, primul remarcându-se prin faptul că îi consideră pe români un popor insignifiant în istoria și cultura europeană, fără drepturi istorice în Transilvania, iar al doilea fiind celebru prin emanații pseudointelectuale de genul “Românii nu pot alcătui un popor pentru că valorează cât o turmă: după grămadă, la semnul fierului roşu…” sau “Radiografia plaiului mioritic este ca a fecalei: o umbră fără schelet, o inimă ca un cur, fără şira spinării”…, așadar, piticii culturii românești vor avea încă o ocazie să le stea vorbele în gât, cu tot cu conținutul lor filozofic, ca urmare a declarațiilor fabuloase făcute de un reputat om de știință german, doamna Barbara Deppert Lippitz, arheolog, probabil cel mai mare expert în aur din Europa.


Fiind prezentă în România pentru analiza brățărilor dacice din aur, a căror autenticitate este dincolo de orice discuție, Barbara Deppert Lippitz ne spune: “Sunt unul dintre specialiștii cei mai cunoscuți, nu numai în Europa, ci în toată lumea, și spun adevărul. Civilizația dacică este magnifică, iar eu sunt mândră că mă lupt pentru daci, aici, în țara dumneavoastră. ” (Marius Fincă – “Cine sunt strămoșii noștri?”)

Ce ironie! Să vină un străin să lupte pentru daci în timp ce autoritățile științifice românești îi îngroapă, lăsând în paragină cetățile dacilor, eliminându-i din manuale…

Într-un intrerviu acordat revistei Formula As, arheologul german ne mai spune și alte lucruri extraordinare. Iată câteva extrase semnificative din acest interviu:

8 comentarii:

Anonim spunea...

Toata istoria acestei tari este o amestecatura de tradari,jafuri,manipulari si minciuni plus muuulte assassinate....O mare mizerie jidaneasca imputita,ce rost ar avea sa fie scrisa in aur????

Anonim spunea...

Una dintre multele reguli criminale ale jidanilor: "Ucideti pe cei mai buni dintre ne-evrei!" Au aplicat-o constant in istoria omenirii si cu deosebire a acestei tari.Cel mai rasunator exemplu: EMINESCU dintre miile de "cazuri" numai in Romania.Va dati seama ca pe tot globul sunt sute de milioane....

Anonim spunea...

Ce frumos o spune: avem istoria scrisă în aur. Tezaurul nostru parcă e viu, dezvăluie la fiecare vizită alte surprize. Opaluri aproape hipnotice care ornează tezaurul de la Pietroasa, neobservate, pentru că ochiul privitorului fuge în sus, către detaliile figurinelor, orificiul aproape de neobservat din botul unui riton care poate fi privit astfel ca obiect folosit pentru a produce sunete, perfecţiunea unor cercei din secolul al III-lea din cealaltă eră, de neegalat până azi, sunt dovezi ale artei şi bunului gust la care ajunseseră strămoşii. Arta şi bunul gust pleacă de la cultură, de aceea, un cunoscător care ştie citi istoria în aur nu poate fi decât impresionat.

Anonim spunea...

Anonimu de la punctul unu.Cred ca vorbesti de istoria englezilor sau francezilor ca hungurii nu au istorie.

Anonim spunea...

Da, domnu' Anonim de la 13.37 , de fapt, toata istoria lumii intregi este la fel cu aceea a Romaniei:fiecare tara cu tradarile, jafurile, minciunile, manipularile, propaganda si asasinatele ei.. Si cu toate astea, toate fostele (si actualele) imperii care au mainile patate de sange si de atrocitati, au avut grija sa-si "scrie" istoria lor: in culori cat mai vesele (ocolind adevarul); in aur; in arhitectura; in monede; in legendele scrise sau nescrise; in manuscrise lasate pentru posteritate; in opere de arta, etc.;
Dar ce rost are, nu-i asa? Hai sa sarim imediat la gatul Romaniei si sa o umplem de zoaie cu fiecare ocazie si cat mai des si mai constant! Dar sa stii ca aurul si diamantele au mereu aceeasi valoare, chiar daca cineva le umple de noroi sau dejectii!

Anonim spunea...

Daca asa sta scrisa Istoria noastra in aurul dacilor si o spun experti straini ,apoi musai ca asa-i ,ca vrea sau nu vrea ,,cineva"...pentru Adevar este tot timpul din lume ! Sunt mandra ca m-am nascut pe aceste meleaguri si in aceste vremuri in care ies la iveala originea si valoarea neamului romanesc

Anonim spunea...

„DEȘTEAPTĂ-TE, ROMÂNE”! ȘI DACĂ NU SE DEȘTEAPTĂ, CE-I DE FĂCUT? SĂ NU SE MAI LAUDE, ȘI ATUNCI S-AR PUTEA SĂ SE DEȘTEPTE!!! ORICE ȚARĂ ÎȘI JUSTIFICĂ ISTORIA PRIN EA ÎNSĂȘI. ROMÂNIA ESTE SINGURA ȚARĂ DE PE PĂMÂNT CARE ÎȘI JUSTIFICĂ PREZENȚA PRIN STRĂMOȘI!!

Anonim spunea...

Ai vazut dacii la Moscova?
S-au dus cativa baieti sa le povesteasca si rusilor despre cine au fost cei care au fost inaintea lor si a multor altii, aici, pe meleagurile noastre.