miercuri, 9 septembrie 2015

CALUL TROIAN: Majoritatea refugiaților sunt bărbați: unde și-au lăsat mamele, soțiile, copiii?!?




Atunci când o populație se refugiază din calea războiului, dacă situația este foarte gravă, o face cu cățel și cu purcel. Cu alte cuvinte, nu pleacă doar bărbații, pentru că ar fi o ticăloșie extremă să își abandoneze soția, mama, sora sau copiii în mâinile dușmanului…


Or refugiații noștri sunt într-o majoritate covârșitoare bărbați, iar acest lucru ar trebui să ne pună pe gânduri. Unde le sunt familiile? Le-au abandonat sau nu sunt atât de refugiați pe cât s-ar dori să se creadă?

Cum de oficialii europeni, ăia care ne disprețuiesc pe noi, românii, și ne țin în afara spațiului Schengen, considerând că nu suntem suficient de buni pentru ei, par să nu observe acest lucru, această majoritate covârșitoare a refugiaților bărbați și îi primesc pe toți încurajând o imigrație masivă? Mai mult decât atât, par să nu observe că acest val uriaș de refugiați este prilejul ideal pentru teroriștii arabi să se infiltreze în Europa și să o transforme într-un teatru de război.

Peste toate, refugiații și imigranții arabi nu au niciun pic de respect pentru țările pe care le tranzitează. Sunt organizați și se iau la bătaie cu autohtonii, fac proteste, sparg baricadele poliției și mărșăluiesc pe unde vor, în graficul pe care îl stabilesc ei, nu în cel al autorităților locale. Ba, mai mult, vor să impună și țara în care să fie duși. Vi se pare că vedeți umilința celui care a plecat dintr-un teatru de război și care este recunoscător pentru ușile deschise în țările europene?


Credeți că acești oameni vin în Europa să se adapteze la specificul local? Nu! Ei vin să-și impună cultura, într-un plan al islamizării Europei care e de mult timp pe masa unor lideri arabi! Și vor face scandal dacă nu li se va permite acest lucru.



Problema e că elitele oculte ale planetei exact asta doresc: „multiculturalitate” (a se citi: distrugerea culturilor autohtone) în toate țările Europei, până la dizolvarea specificului național al acestora, pentru a manifesta o rezistență mai scăzută la obiectivele ticăloase ale Globalizării.

CALUL TROIAN ne este băgat cu forța pe gât și nu de arabi, ci de liderii europeni, în deplină cunoștință de cauză!…

Daniel Roxin
P.S. Desigur, europenii trebuie să îi ajute cât se poate de mult pe adevărații refugiați. Nu confundați însă umanismul cu prostia!

21 de comentarii:

Anonim spunea...

Adevarat grăiești.Si pentru cei car nu cred, sa citească Planul Kalergi, care se pare ca se pune în aplicare în zilele noastre. Tine-o tot asa, și continua sa spui adevăruri celor care nu le cunosc. Traiască Romania!

un pic anonim spunea...

Parte a unui joc periculos făcut de bubuli (vorba lui Coruț) ca și explozia din China, doar doar ar ieși un rezbel mondial.
Ce zic chinezii despre explozie:
The deadly explosion that rocked the Chinese city of Tianjin has caused the country to shut down a nearby supercomputer, also one of the fastest in the world.
The supercomputer, the Tianhe-1A, was housed in a facility just a kilometer away from Wednesday’s explosion. The warehouse blast was so massive it killed 50 people and sent 701 people to the hospital, according to China’s state-run Xinhua News Agency.
Tocmai le-a mai traso (pardon) bubulilor, yuan-ul fiind în mare vogă pe piețele financiare externe.

Anonim spunea...

Asa este! In loc sa se treaca la actiune impotriva Isil la ei acasa, statele occidentale prefera musulmanizarea globala a lumii. Rusine Europei! Asta este inceputul sfarsitului societatilor democratice. Vai de copiii vostri!

Anonim spunea...

Sunt mai multe forte interesate sa provoace dezbinare si dezordine in Europa, parca n-am sti. Problema e ce facem noi, romanii, asta e esentialul. Multi ne-am trezit, dar nu destui.

Anonim spunea...

bravo! excelenta radiografie!si de mare bun simt!fekicitari!

Anonim spunea...

Adevarul ca toti e posibil sa plece la munca asa cum au plecat si romanii.Dar asta nu inseamna ca trebuie considerati refugiati ci sa li se dea drept de a muncii pe perioada limitata sa zicem un an intr-o tara.

Eurodacul spunea...

Nemtii ar trebui sa se separe clar pe niste liste, daca sunt sau nu de acord cu aceasta invazie, ulterior Tribunalul de la Nuremberg sa funnctioneze mai usor. Cred ca in fiecare secol cineva trebuie sa-i restarteze. Isi asuma careva o ulterioara varsare de sange? Nimeni. Pentru majoritatea arabilor legea este ,,pusca si cureaua lata,,sau piatra. Adio Uniune Europeana, ai fost un vis frumos. Noi cei din est avem din nou o singura varianta- U.R.S.S.

Anonim spunea...

Fortele oculte de la bruxel asta urmaresc, NWO dupa parerea lor trebuie infaptuit mai repede.Rominii sint vazuti in europa precum oile negre, daca-i spui la un occidental ca vii din Romania el spune aa..tara romilor,
Problema noastra e germania si oficiali de la bruxel (turnu babel).si ei impinsi de la spate de cei care au facut pina acum bani din nimic iar pe deasupra au pus mina pe toate rezervele pamintului, acum cu acte in regula ne demonstreaza ca sintem si datori la ei.
Daca acesti refugiati au nevoie de ajutor tarile care i-au asuprit de sute de ani (care acum se cred leaganul civilizatiei), ar putea sa ii ajute la ei acasa, insa asta nu se vrea, europa trebuie sa fie colonizata si trebuie sa traiasca in teroare ca numai asa microcipul obligatoriu sa fie aceptat in unanimitate.Atunci cei citiva criminali ne vor putea controla si gestiona doar din fata calculatorului.
Ne vor saraci, bolnavi,prosti iar daca se poate sa raminem doar10% sau chiar mai putini.
E ceva neclar?

Anonim spunea...

Buna ziua,

Cineva spunea ca islamizarea Europei era pe masa de lucru acum 10-15 ani prin urmare nu este vorba de niste nefericiti care fug de saracie si razboi ca daca ar fi asa ,n-ar fi asa de bine imbracati si nu s-ar plange ca au dat mii de euro la calauze ;de unde au avut atatia bani sa dea?
Am sa atasez un un link cu discursul unei femei din Siria cu privire la imigranti:http://www.activenews.ro/externe/Discursul-impresionant-al-unei-femei-din-Siria-despre-ipocrizia-europenilor-Daca-Occidentul-nu-vrea-ca-refugiatii-sa-piara-in-apele-marii-de-ce-nu-ridica-sanctiunile-care-apasa-asupra-poporului-sirian-124609

Cititi si veti intelege cine sta in spatele acestor miscari de ,,trupe,,
Daca privim in urma ,toate razboaiele care au decimat omenirea au avut la baza criterii rasiste,probabil ,,baietii buni,, s-au saturat sa tot incerece sa declanseze razboiul fara succes...

Zob Gheorghe spunea...

Conducerile ţărilor sunt efectuate de duşmanii Europei. Conducătorii actuali ai ţărilor europene sunt slugile conducătorilor americani. Cât timp America va fi capabilă să comande există riscul distrugerii Europei.

Trebuie luată puterea în Europa şi lovită America până nu ne loveşte America pe noi.

Neicaio spunea...

Aceasta se și doreșteș distrugerea a orice obicei sau traditie Națională și implementarea Mondializarii, mai mult, sau mai puțin, FORȚAT. Cu prima parte văd ca reușesc, parțial, la partea cealaltă se vor autodistruge pe ei însiși

Anonim spunea...

Nu-i nici o oculta, este ceea ce s-a intamplat de atatea ori: si-au dat mana peste capul nostru.
Este o operatiune kgb cu complicitatea germaniei, ungariei, greciei, serbiei si macedoniei.
Traseul ales este prin tari pro ruse: siria, turcia, grecia, serbia, ungaria, iar singurele dificultati le au cu austria.
Germania este si ea parte a intelegerii din interes, migrantii sunt atent selectionati sa se conformeze idealului german, fac parte din categoria celor care s-au integrat bine, iar cei care sunt in plus si nu-i doresc or sa faca parte din cotele obligatorii.
Interesele rusiei sunt multiple: reafirmarea ca lider mondial, reactie asimetrica la sanctiunile economice, impiedicarea rasturnarii lui Ashad, divizarea europei.
Penetrarea informativa si a structurilor de decizie de catre reprezentanti ai intereselor rusesti nu este endemica pt. Romania ci bate pana la Bruxelles si mai departe.
Problema umanitara nu exista decat la stirile pt. cei care-si inchipuie ca si-au castigat libertatea la televizor.
"Migrantii" respectivi, barbati, ar fi trebuit sa fie morti sau sa lupte pt. tara lor. Vorba lu` mama lu` Stefan.

,Alexandru

Anonim spunea...

Daniel,la întrebarea "unde sunt femeile?"exista mai multe răspunsuri:
-sunt prea bătrâne,bolnave,traumatizate ,fără susținere (si) materială
-prefera sa moara in țara lor decât sa fie umilite de străini
-pleacă mai mulți bărbați pentru ca in islam bărbatul e cel care suporta greul,caută oportunități ,se stabilizează si apoi își aduce si femeia,mama,sora din respect ,pentru a nu fi expuse inutil ...știu,concept greu de înțeles pentru un occidental
Răspunsuri ar mai fi ,dar nu pot fi înțelesese decât de cei care, chiar vor sa ajute măcar prin puterea cuvântului scris .
Emigrarea sirienilor ,este un aspect si "moscheea lui Ponta"este alt aspect.
E ușor sa creezi haos si manipulare, mai greu este sa ai discernământ si sa-ți asumi responsabilitatea inducerii in eroare a celor din jurul tău..
Dar fiecare își Creează singur realitatea,nu-i așa?

Anonim spunea...

Recomand multor analisti de pe aici sa consulte un psihiatru cat mai rapid si poate se mai gasesc solutii medicale care sa amelioreze afectiunile grave cu care se confrunta.
Revenind la subiect:

1. Majoritatea migrantilor sunt barbati pentru ca multi nu isi pot permite dpdv financiar sa calatoreasca cu intreaga familie. In afara de asta sunt categorii de persoane (i.e. feme, batrani si copii), pentru care riscurile calatoriei sunt mai mari. Astfel, este trimis doar un membru de familie in Europa, unde va solicita azil. Daca il va primi, ii poate aduce si pe ceilalti membrii de familie in mod legal (cei cu discernamant sunt rugati sa caute pe internet principiul de family reunification).

2. Europa nu face nimic, nu din cauza uneia din cele 8 471 396 de versiuni de conspiratii pe care le debiteaza unii de pe aici, care au carente mari in logica, dar care isi dau cu parerea. Lipsa de reactie vine dintr-o combinatie de motive:
- o abordare generala in UE, in care statele isi urmaresc interese nationale in abordarea problemelor comune, chiar daca asta inseamna ca statele slabe isi vor rupe gatul;
- o vulnerabilitate cronica a politicienilor in general si a celor europeni in special, vulnerabilitate expolatata de acesti migranti. Aceasta vulnerabilitate este frica acestor politicieni de presa si NGO-uri care le vor da cu discriminarea in cap, in cazul unor decizii politice ferme. Astfel, fiind un subiect cu o mare atentie mediatica, o reactie ferma ar insemna un suicid politic pentru initiator(i). Politicienii se tin de scaune, nu de conspiratii.
Presa are nevoie de subiecte fierbinti pentru ca oitele din opinia publica sa cumpere ziarele, iar NGO-urile au nevoie sa defineasca diferite probleme ca fiind crize. NGO-urile sunt finantate cand sunt crize, nu cand nu e nimic de salvat.

3. Referitor la islamizarea unei populatii de peste 700 mil, cat are Europa acum, de catre cei aprox. 250.000 de migranti cat au venit anul asta nu e doar o prostie crunta, ci aduce dovezi solide ca suporterii acestei teorii, daca ar repeta clasa a 4-a, ar ramane repetenti.

Numai de bine.

ps: daca mai vreti teorii consirationiste, mai stiu eu una cu Rosu Imparat care s-a inteles cu zmeul sa-l atace pe Verde Imparat, cat se opereaza Fat Frumos de ruptura de menisc.

Anonim spunea...

Anonim 21:53 eu cred ca esti omul care lupta pentru interesale lui SOROZ dIn america,
Ti-ai facut cinstit declaratia de avere?
Sint sigur ca te lingi pe bot din avantajele aduse de ue,fmi,bce, nato ori federal rezerv.
Un om cinstit si asuprit nu gindeste ca tine.iar inteligenta pe care pretinzi ca o ai nu serveste la interesele celor asupriti si in suferinta.
Sictir!

Anonim spunea...

"Analistii" de aici se hazardeaza, ce e drept, posibil ca expun scenari in care cred azi, nu inseamna ca sunt tacaniti, posibil sa fie distrasi sau pasionati de o ipoteza, se intampla. Prostia sau sminteala se instituie abia atunci cand intervine consecventa fata de ceea ce nu e.
Dar, dincolo de toate astea, nimeni nu poate poate spune ca anumite interferente ale lumii musulmane nu pot produce serioase disfunctii in Europa, deja in plan local asa-ceva se manifesta in cateva tari din Europa. Sa nu uitam ca lumea musulmana e plina de vigoare in fata unui Occident obosit si apatic cate nu prea stie ce-si mai doreste, tocmai fiindca a atins de ceva vreme un anumit standard.

Anonim spunea...

Pentru noi, ca neam, conteaza sa rezistam cu ajutorul ortodoxiei si sa nu ne indepartam de traditii, dincolo de apartenente la o umbrela de securitate sau spatiu comunitar. Din fericire exista patrioti cam in toate punctele-cheie, cei mai multi camuflati. Rosia n-a cazut, exploatarea gazelor de sist n-a inceput, autostrazi nu s-au construit etc. Asta inseamna ca inca rezistam, daca se construiau autostrazi ne pomeneam cu puzderie de civilizati cu buzunarele doldora pe locurile noastre incarcate de traditie. Presiunea pentru a instraina pamanturile si incercarea de a corupe ar fi fost mult mai mari.

Anonim spunea...

Faptul că această criză a refugiaţilor a fost plănuită de mult timp cu scopuri precise este DEMONSTRAT clar de documente ale CIA sau de înregistrările declaraţiilor unor persoane oficiale.

La adresa http://levantreport.com/2015/05/19/2012-defense-intelligence-agency-document-west-will-facilitate-rise-of-islamic-state-in-order-to-isolate-the-syrian-regime/ puteţi vedea copia unui document emis în 2012 de către CIA care arată că serviciile secrete americane au prevăzut ridicarea Statului Islamic în Iraq şi în Siria, dar în loc să desemneze această grupare ca inamic, a considerat-o a fi aliat strategic.

De asemenea, la adresa http://levantreport.com/2014/09/13/isis-as-u-s-creation-the-clearest-authenticated-video-evidence-to-date/ puteţi vedea o înregistrare video care arată rolul pe care SUA l-a avut în crearea şi susţinerea ISIS.

ISIS este descrisă oficial ca fiind cauza revoltătoare a unui exod de proporţii istorice, dar NATO sau SUA, care au intervenit de multe ori "pentru a restabili echilibrul", acum nu fac absolut nimic împotriva acestei grupări, ci doar îndeamnă la primirea grabnică în Europa a milioanelor de refugiaţi. MANIPULAREA ESTE EVIDENTĂ!!!

Anonim spunea...

Da inyr-adevar faptul ca autostrazile nu sunt gata ne ajuta sa nu pangarim teritoriul,si oricum unde sunt sau vor aparea sa stiti ca se schimba totul in rau e parerea multora care e reala stiti de ce ?intrebativa dragi romani...si asa musulmanii sunt deja prezenti pe teritoriul nostru,apoi toti strainii la fel ca turcii vor navaliii ...si vor pune un codru de paine batranilor nostrii vor exploata doar ce avem noi ape .
,padui,munti ei nu au resursele noastr si ecosistemele noastre si ravnesc la ele...nu uitati ce ne-au lasat stra.osii nu are pret si e a n copiilor copiilor nostrii nu al lui MOHAMED !! FITI ATENTI SI GANDITIVA LA REPERCUSIUNI ...PESTE 1000 DE ANI VOR FI EI PE PAMANTURILE NOASTRE?

Anonim spunea...

Anonimului de la 11 septembrie la 21:53
Se pare ca nu ai trait in tari cu islamici in jurul tau. Atunci puteai sa ai o parere mai competenta. Veti vedea in viitorul apropiat cate problem vor avea europenii cu acesti barbari. A propos, stiti ca acesti barbari nu dorm cu sotiile lor in pat? Femeile trebuie sa doarma undeva pe o rogojina, fiind la dispozitia barbatului pentru ca acesta sa-si satisfaca poftele trupesti doar cand vrea el. Femeile sunt tratate ca animalele, bune doar pentru prasila, sex si cresterea copiilor. La ei, in asa-zisele familii se practica un fel de viol deghizat. Femeia nu are nici un drept de a hotari ce se intampla in propria casa. Barbarilor nu le pasa ce se intampla cu femeile, tot ele sunt vinovate pentru eventualele violuri la care sunt supuse.
Acesti barbari sunt casatoriti in acelasi timp cu mai multe femei. Li se spune ca daca mor in lupta jihadista, vor avea in rai 72 de fecioare. Nu este asta dovada unei societati de tip tribal, al unor indivizi obsedati sexual si cautand doar placeri trupesti? Asa ca, stimabile, las-o mai moale cu parerile de expert in lumea musulmana!

Anonim spunea...

Eu sper ca musulmanii veniti aici la noi in Germania sä se acomodeze la regile germane pentru cä altfel va fii foarte greu sä räminä aici.
Sint foarte multi arabi bogati veniti care cheltuiesc multi bani, cumpärä case, apartamente, masini, atc,atc, si ästia sint bine veniti.Ceilalti säraci o sä vadä cä in Europa este foarte scump, räu, si rasismul te poate ucide. Poate le inträ in cap sä nu mai facä copii care nu sint nicäieri bineväzuti.